Lucy life #9

21. 8. 2014


Ano, už je tu další článek do rubriky Lucy life. Píši ho dnes, protože zítra bude spousta práce s dortem pro tátu a musíme vygruntovat celí dům. V sobotu jak možná víte, budeme slavit moje a tátovy narozeniny a náš dům bude příšerně nacpaný naší rodinou (bude nás celkem 13). Zítra napíši článek a přednastavím vám ho na sobotu, hádejte co to bude (On my Wishlist), také se můžete v sobotu těšit na jeden článek jakoby knižní chvilky, ale jinak.


Jak jistě víte, dostala jsem notebook. V naší rodině je to tak, když ti je 15 let dostaneš notebook a já jsem se konečně dočkala :) Je to HP Pavilon 15-n254sc Pearl White (kdyby to chtěl někdo vědět ☺). 

Tento týden jsem moc nečetla, jsem na stránce 230/478 mám co dělat chtěla jsem to přečíst do konce tohoto týdne, jenže jak máme tu oslavu, tak nestíhám číst.

Určitě si mě přidejte na Facebooku, Instagramu, Tumblru, Twitteru, Bloglovinu a kdyby jste se chtěli na něco zeptat tak jsem se přihlásila na Ask.

Přeji vám krásný den a užijte si zbytek prázdnin (achjo).

4 komentáře:

  1. Hezký laptop :) Já už mám docela veterána :D Můj mi slouží už víc než 4 roky podle mě.. Ale hlavně když funguje (klep klep).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano ano hlavně když funguje :) Já doufám že mi také tak dlouho bude fungovat :)

      Vymazat
  2. Předem přeji všechno nejlepšího a užijte si narozky. :) Já mám ntb dva roky a je to mnohem lepší než stolní počítač :3

    OdpovědětVymazat
  3. S tím notebookem musím souhlasit :) A děkuji užijeme si je :)

    OdpovědětVymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥