Filmová podoba týdne #9

29. 9. 2014


Jedná se o meme, které pořádá Niklaus. Cílem tohoto meme je každé pondělí představit čtenářům i filmové nebo seriálové zpracování knih.

Název: Koupili jsme ZOO

Režisér: Cameron Crowe

Podle knihy: Koupili jsme ZOO - Benjamin Mee

O čem film je:   Benjamin Mee je Losangeleský autor novinových sloupků a příležitostný spisovatel dobrodružné literatury, který jako svobodný otec čelí problémům souvisejícím s výchovou dvou dětí. Ve víře, že nový začátek a nový start pomůže obnovit pocity rodinné sounáležitosti, rozhodne se Mee opustit svoji práci a koupit starý venkovský dům s ohromnými pozemky a jedním speciálním bonusem - Rosemorskou zoologickou zahradou, kde žijí desítky zvířat, o které se stará chovatelka Kelly Foster a její oddaný tým. S absolutně nulovými zkušenostmi, omezeným časem a minimálními financemi se Mee s podporou své rodiny a místní party vydá na těžkou cestu k znovuotevření zoo. Teď už Benjamin o dobrodružném příběhu nepíše, teď jedno takové dobrodružství žije... a odehrává se přímo na jeho dvoře.

Můj názor: Když jsem tento film viděla na jednom nejmenovaném televizním kanálu, tak jsem nevěřila jak mě to bude strašně bavit. A když jsem se k tomu dozvěděla že je také kniha tak jsem si řekla knihu si musím rozhodně koupit a přečíst. Na tento film jsme se koukali celá rodina a všechny nás to bavilo. Rozhodně se na tento film koukněte stojí za to. Jsem zvědavá jaká bude knížka.

Trailer:


2 komentáře:

  1. Už dýl se na to chci podívat, tak snad si to co nejdřív stáhnu. Vypadá to zajímavě :)

    OdpovědětVymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥