Posuď knihu podle obalu #10

14. 9. 2014


Toto je knižní meme pořádané Syki z Knižního doupěte. Vyberte si jeden obal knihy, publikujte k němu stručnou anotaci knihy a řekněte svůj názor na knihu.

Pro tuto neděli vybírám:

Název: Podivuhodné a krásné soužení Avy Lavender

Autor: Leslye Waltonová

Anotace:   Rodina Rouxova má pošetilou lásku ve vínku, což nevěští nic dobrého pro její nejmladší členku, Avu Lavender. Ava - skoro ve všech ohledech normální dívka - se narodila s křídly. Ve snaze pochopit tuto svou zvláštnost a s rostoucí touhou zapadnout mezi své vrstevníky se šestnáctiletá Ava odváží do světa, naprosto nepřipravená na to, co ji může čekat, a naivní vůči zvráceným pohnutkám ostatních lidí. Lidí, jako je zbožný Nathaniel Sorrows, který si Avu splete s andělem a jehož posedlost dívkou s křídly vygraduje v noci oslav letního slunovratu. Tu noc se nebe roztrhne, vzduchem se mezi poletujícím peřím řinou provazce vod a osud Avy i její rodiny nabírá na ničivé kadenci.


Názor na knihu:
Tato kniha mě zaujala na blogu iBooks. I když je obálka velice jednoduchá, přesto se mi líbí. To pírko krásně vystihuje celí příběh této knížky, který je dokonalí a asi si ji budu muset koupit a přečíst. Četli jste tuto knihu? Líbí se vám obálka?.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥