Posuď knihu podle obalu #16

16. 11. 2014


Toto je knižní meme pořádané Syki z Knižního doupěte. Vyberte si jeden obal knihy, publikujte k němu stručnou anotaci knihy a řekněte svůj názor na knihu.

Pro tuto neděli vybírám:

Název: Dash a Lily - Kniha přání

Autor: Rachel Cohnová, David Levithan

Anotace: " Nechala jsem ti tu pár nápověd a vodítek. Jestli chceš, otoč stranu. Jestli ne, vrať knihu prosím zpátky do poličky." Takhle začíná nová knížka od bestsellerového autora Davida Levithana a Rachel Cohnové. Lily zanechala chvíli před Vánoci červený zápisník plný výzev na poličce svého oblíbeného knihkupectví a čeká, až někdo přijme nabídku ke hře. Ale je Dash ten pravý? Nebo je jejich osudem vzájemně sdílet svoje sny a touhy jen na stránkách deníku, který na střídačku schovávají po celém vánočním New Yorku? Můžou se ve skutečnosti setkat, bude to fungovat? Bude červený zápisník jejich knihou přání? Nebo se k sobě vlastně ani trošku nehodí?


Názor na knihu:
Tuto obálku jsem vybrala proto, že bude zima. Mám ráda zimní motivy knížek, protože já podzim a zimu prostě miluji. Tuto knihu bych si chtěla koupit a přečíst, proto si o ni napíšu k vánocům, bude to krásné čtení takhle o vánocích. Četl někdo tuto knihu? Líbila se vám?

2 komentáře:

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥