Christmas TAG

18. 12. 2014

1. Nejkrásnější dárek, který jsem kdy dostala k Vánocům?


Sice mám ráda všechny dárky, ale pamatuji si na jeden, který jsem hodně chtěla. Jako jedna z mála holek jsem ve čtvrté třídě neměla ještě mobil a tak jsem doufala, že ho o vánocích konečně dostanu. Když jsem rozbalovala dárky, tak jsem čekala kdy ho zahlédnu, bohužel ani v jednom zabaleném balíčku nebyl. Ten rok jsme měly s rodinou 25. prosince navštívit babičku a tam rozbalovat další dárky. Když jsem chtěla rozbalit poslední dárek, tak jsem vůbec nedoufala že nějaký mobil vůbec dostanu, ale on tam byl. Byla jsem hodně šťastná, kdo by nebyl že?

                                                                                                           
2. Nejhorší dárek, který jsem kdy dostala k Vánocům?

Na tuto otázku nemohu odpovědět, protože se mi líbily všechny dárky co jsem kdy dostala. Tak vám alespoň řeknu co jsem jako malá neměla ráda. Všichni určitě známe měkké dárky, tyto dárky jsem do třinácti neměla vůbec ráda, ale teď když jsem o pár let starší, tak jsem ráda, když nahmátnu nějaký měkký dárek. Tyto vánoce si přeji i tunu kotníčkových ponožek.

3. Jaký je Tvůj nejoblíbenější vánoční film?

K mým favoritům patří určitě Polární expres. Toto sice není film, ale animovaná pohádka. Také jsem si hodně oblíbila pohádku Sobík Niko a Grinche.

4. Máš svoji oblíbenou vánoční knihu?

Ano to jmenuje se Děti z Bullerbynu. Jak možná někdo z vás ví právě tuto knihu si čtu hlavně o vánocích, je to moje malá tradice.

5. Na jaké cukrový se vždy nejvíce těšíš?

Na Rafaello kuličky a na rohlíčky a Úly.

6. Jaký je tvůj nejoblíbenější vánoční song?


7. Jak balíš dárky?

Na balení dárku si nechávám záležet, vždy tam nechybí nějaká krásná vánoční jmenovka a stužka.

8. Co máš na Vánocích nejraději?

Já mám hodně ráda vůni živého stromu a Františka. Také mám na vánocích ráda, že se sejde celá rodina u jednoho stolu a nikdo nesmí z večeře odejít, aby se něco další rok nestalo.

2 komentáře:

  1. Skvělé odpovědi.. Já to s mobilem měla podobně a taky jsem byla neskutečně ráda :D Pohádku máme stejnou, je dokonalá a mám ji hrozně ráda už od dětství :3 A písnička to stejné :)

    OdpovědětVymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥