Co si přeji za knížky k vánocům 2014?

23. 12. 2014

Dnes vám chci říct (napsat) co si přeji za knížky k vánocům tento rok. Přeji si i něco jiného než knížky, ale myslím si že by vás to nebavilo. Já jsem napsala Ježíškovi dlouhý seznam a u některých knížek jsem přidala červenou tečku, aby věděl že tuto knihu chci nejvíce. A proto bych vám chtěla ukázat jaké knihy bych chtěla vidět pod stromečkem nejvíce.

1. ZIMNÍ PŘÍBĚH


Tuto knihu zná určitě skoro každý. A i já bych si ji chtěla o Vánocích přečíst, sice čtu jinou knihu, ale doufám že ji rychle přečtu a vrhnu se na tuto knihu. Poslední dobou vidím, že ji čte každý a zatím se všem líbí, tak jsem zvědavá jak se bude líbit mě. Vím že je film, ale já bych se chtěla na něj kouknout až přečtu knihu. Určitě mi napište jestli ji čtete a jak se vám líbí nebo nelíbí. Budu hodně ráda. :)












2. VYPRAVĚČKA

Tuto knihu si přeji už delší dobu, ale čekala jsem na vánoce, abych tolik neutrácela. Jak víte mám ráda knihy o 2. světové válce, proto si nenechám ujít i tuto knihu. U této knihy jsem četla také různé recenze, které byly velmi pozitivní, tak jsem zvědavá jestli budu i já psát pozitivní recenzi na tuto knihu.














3. ZLODĚJKA KNIH

Tuto knihu jsem neznala do té doby než jsem viděla film, který se mi hodně líbil a proto jsem dala do vyhledávače název tohoto filmu a hned jsem tam viděla i knihu. Jsem zvědavá jestli se film bude shodovat s knihou a naopak. Byla bych ráda kdyby jste mi někdo napsal do komentářů jestli se to shoduje nebo ne hodně by mě to zajímalo.  













Přeji vám krásné vánoce. A doufám že dostanete všichni vše co jste si přály.

10 komentářů:

  1. Přeješ si samé skvělé knížky :-) Já jsem Zlodějku knih četla i viděla a myslím ,že se to docela shoduje :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Zlodějku knih už si přeju celou věčnost! :D A vypravěčku si maminka koupila minulý měsíc, tak si ji musím taky přečíst! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělý výběr! :) Zlodějku knih a Zimní příběh bych si přečetla moc ráda :) Vypravěčka mě trochu odrazuje svojí anotací, bojím se, že to není úplně knížka pro mě..

    OdpovědětVymazat
  4. Vypravěčku doporučuji všemi deseti, je to dokonalá kniha. A další dvě si taky přeji, tak uvidíme, kdo je dostane :D

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné knihy :-). Mně se moc líbí Zimní příběh :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kromě Vypravěčky jsem dostala vše plus nějaké knihy navíc. Ale doufám že o víkendu, kdy pojedeme k babičce dostanu tu Vypravěčku a kdyby ne tak to nevadí koupím si jí. Zimní příběh bych si chtěla přečíst po knize co čtu teď. :)

      Vymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥