Jaké knihy vychází v lednu 2015

31. 12. 2014


Rozhodla jsem se, že každý konec měsíce budu psát jaké knihy vyjdou. Doufám že se vám to bude líbit.




21. DEN - Kass Morgan
vyjde 14. 1. 2015 (CooBoo)

21. denJiž stovky let na Zemi nikdo nevkročil - až do teď. Od přistání stovky odsouzenců uplynulo již 21 dní. Jsou to jediní lidé, kteří žijí na planetě... nebo si to alespoň myslí. V tváří v tvář neznámému nepříteli se Wells pokouší udržet skupinu pohromadě. A na vesmírné stanici musí Glass podstoupit nemyslitelnou volbu mezi životní láskou a životem samotným.



Můj ne tak sladký život - Rachel Harrisová
vyjde 21. 1. 2015 (CooBoo)

Můj ne tak sladký životCat Crawfordová nechce nic jiného než být normální - nebo aspoň tak normální, jak jen dcera hollywoodského režiséra může být. Už se zdá, že hvězdy její přání vyslyšely: má úchvatného kluka Lucase, žije s ní její úžasná sestřenka Alessandra a její táta se chystá vzít si svou sympatickou snoubenku.. Ale pak její zpovykaná matka v celostátním vysílání oznámí světu, že musí své dceři něco důležitého říct... A způsobí tak mediální šílenství. Lucas si nepřeje nic jiného než být s Cat. Musel se hodně snažit, aby ji získal. Bohužel ale musí řešit své vlastní problémy a navíc hrozí, že bude muset Cat nadobro opustit. Odhalená tajemství, skryté domněnky, ustavičná mediální pozornost... Tentokrát to není nepřízeň osudu, se kterou musí Cat a Lucas bojovat, aby mohli zůstat spolu. Ale jejich vlastní obavy.

Nástroje smrti 6: Město nebeského ohně - Cassandra Clareová
vyjde 9. 1. 2015 (Knižní klub)

Na svět lovců stínů padla temnota, zavládl chaos a zkáza. Clary, Jace, Simon a jejich přátelé se nyní musí spojit proti největší hrozbě, jaké kdy čelili - Claryinu vlastnímu bratrovi. Sebastian Morgenstern přešel do útoku a systematicky zasekává rozkol do řad lovců stínů. Pomocí Poháru smrti mění lovce stínů v bytosti z nočních můr, rozvrací rodiny, odtrhává od sebe milence a jeho temná armáda se stále zvětšuje. Nic na tomto světě nemůže Sebastiana porazit - ale kdyby se někdo odvážil do světa démonů, mohla by tu být naděje... 





Elyonova země: Hvězdný poutník - Patrick Carman
vyjde 21. 1. 2015 (Fragment)

 ELYONOVA ZEMĚ – Hvězdný poutníkVšude tam, kde se oceán setkává se zemí, kde útesy jsou tajemné a skály rozeklané, leží Elyonova země plná magických tajemství. Dlouhá plavba zavedla Alexu a její přátele k pěti kamenným sloupům. Musí odhalit další tajemství a čelit mocným magickým silám. Zlo se nehodlá vzdát a ničí domovy nových přátel. Alex riskuje vše, aby našla smysl života, cestu domů a skoncovala se zlem jednou provždy. Závěrečný díl světového fantasy bestselleru!
Setba minulosti - Virginia Cleo Andrewsová
vyjde 30. 1. 2015 (Moba)

Chris a Caty se po letech vracejí do starého rodinného sídla, kde prožili nejkrutější období svého života. Jejich mladší syn Bart, který dal požárem zcela zničený Foxworth Hall znovu postavit, zdědil nejen obrovský majetek, ale bohužel i povahu svého praděda Malcolma Naela Foxwortha, nelítostného a krutého vládce. Zlo, které se v něm i bez jeho přičinění soustřeďuje, způsobuje další a další rodinné tragédie...

2 komentáře:

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥