This or that book TAG

10. 12. 2014

Do tohoto TAGU mě nikdo nenominoval, ale rozhodla jsem se že ho napíšu. Tak dem na to:

1) THRILLER nebo ROMANTIKA

U mě určitě romantika. Nemám ráda thrillery jak v knize tak ve filmu. Jednou jsem viděl thriller a v noci se mi o něm zdálo, nebo když byla tma a někdo otvíral pomalu mé dveře do pokoje, tak jsem byla hodně roztřesená, nakonec v nich nebyl někdo se sekerou, ale byla to mamka, která chtěla vědět jestli spím nebo ne. :)



2) VLASTNÍ nebo KNIHOVNA

Určitě vlastní. V životě jsem neměla zapůjčenou knihu z knihovny, protože se bojím že zrovna tuto knihu poliji, nebo poškodím. Je dobré si vypůjčit knihu u které nevíte jestli se vám bude líbit aby jste zbytečně neutráceli.

3) AUTOR nebo AUTORKA

Tady se bohužel nemohu rozhodnout. Četla jsem knihy jak od autorek tak i od autorů a oboje se mi hodně líbily. Takže tady bych dala asi obojí.

4) BICHLE nebo POVÍDKY

Bichle, protože můžu děj knihy prožívat déle. A povídky mě ani moc nebaví.

5) ČEŠTÍ nebo ZAHRANIČNÍ AUTOŘI

Bohužel musím říct zahraniční. Četla jsem pár knížek od českých autorů a nemohla jsem je vůbec dočíst, ale chtěla bych si přečíst knížky od Kateřiny Petrusové, které jsou velmi vychvalované.

6) TWILIGHT nebo ŠKOLA NOCI

Ani jedno, protože jsem Twilight ani Školu noci nečetla. Twilight jsem jen viděla a moc se mi to líbilo.

7) HLAVNÍ HRDINA nebo HRDINKA

Já jsem zatím četla jen dvě knihy s hlavním hrdinou, ale to byly knihy z druhé světové války, tak jsem to ani moc nevnímala že je tam hrdina mě spíš šlo o tom dozvědět se jaké to tam bylo. Tak určitě hlavní hrdinka.

8) SOUČASNOST nebo HISTORIE

Obojí mám ráda jak současnost tak i historii hlavně 2. světovou válku.

9) SAMOSTATNÁ KNÍŽKA nebo VÍCEDÍLNÁ SÉRIE

Samostatná knížka. Jsem ráda když si můžu přečíst knihu a vědět že to skončilo, než čekat na další nebo si kupovat další díl.

10) NÁŠ (běžný) nebo NOVÝ SVĚT (fantasy)

Dříve bych byla jen pro běžný svět, ale když jsem shlédla film Divergence, tak bych zvolila i nový svět. Asi bych tedy řekla že mám ráda obojí.

11) ZÁPORÁK ŽENA nebo MUŽ

Určitě muž, přijde mi to takové normální (nemám nic proti mužům ☺)

Určitě se připojte! :))

2 komentáře:

  1. Skvělý odpovědi. mě třeba knihy z knihovny vůbec nevadí. Půjčuji si od tama hlavně knihy, které nevím, jestli se mi budou líbit :) A ještě u jedné bych odpověděla jinak - za mě totiž určitě hlavní hrdina.. v poslední době jsem si dost oblíbila mužské postavy a když je autor umí vykreslit, tak je to opravdu skvělé :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě knihovny nevadí, jen jsem psala že mám radši vlastní. Ráda se k nim častěji vracím. :))

      Vymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥