Waiting on Wednesday #13

3. 12. 2014


Týdenní meme, které pořádá Breaking the Spine. Cílem je vybrat si vždycky jednu knihu, kterou si chceme přečíst.

Pro tuto středu vybírám:

Název: 100 přání

Počet stran: 264

Autor: Erica Bertelegniová

Anotace: 13 let, 100 přání a 1 kouzelný příběh!
Je nedělní odpoledne a skoro třináctiletá Aurora Bílá právě vyšla do knihkupectví, jehož prodavačka umí... létat! A nejen to, taky čarovat! Aurora díky ní zjistí, že pod jejím milovaným městem Římem se nachází vedení světa kouzel, a aby o něm nikomu neřekla, dostane od jeho královny velkolepý dar: 100 přání! Devadesát devět z nich však musí splnit ostatním a jen to poslední může být její.
Aurořin život, před tím poklidný a plný knížek, se obrátí vzhůru nohama a nic už není jako dřív. Kvůli bláznivým přáním kamarádů a zákeřným přáním mladšího bratra se dostává z jednoho průšvihu do druhého, čeká ji domácí vězení i karbanátková bitva ve školní jídelně, ale také magický výlet do Paříže, spousta legrace a možná i první láska...

Proč zrovna tato knížka?
Tuto knížku jsem viděla na blogu iBooks a hodně mě zaujala. Určitě to bude oddechová knížka. Hodně se mi líbí také obálka, je taková roztomilá. Také bych chtěla mít 100 přání, ale jen pro sebe. Komu by se to nelíbilo že?. Četl někdo tuto knihu, rááda bych věděla jestli je tak dobrá jak si myslím.

6 komentářů:

  1. Někde jsem četla, že je to spíš pro mladší (13 let cca), takže váhám, zda se do toho pustit... Původně mě ale také dost zaujala. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tahle mě teda nezaujala, ale ráda si jednou přečtu tvou recenzi. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nemá to i jinou obálku? Je možné že se mi to něčím plete.. Ale jsem zvědavá na tvůj názor :)

    OdpovědětVymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥