Posuď knihu podle obalu #21

1. 2. 2015


Toto je knižní meme pořádané Syki z Knižního doupěte. Vyberte si jeden obal knihy, publikujte k němu stručnou anotaci knihy a řekněte svůj názor na knihu.

Pro tuto neděli vybírám:

Název: Thunder Point 1: Městečko Thunder Point

Autor: Robyn Carrová

Anotace: Do městečka Thunder Point na skalnatém oregonském pobřeží přijíždí věčný tulák Hank Cooper, aby zjistil, jak zemřel jeho přítel, se kterým před lety sloužil v armádě. Cooper se nikdy neusadil a na malebném místě se chce zdržet jen pár dnů. Brzy ale zjistí, že mu přítel odkázal celý svůj majetek včetně rozsáhlých pozemků a překrásné pláže. Zachovalou původní krajinu místní milují, developeři ji však považují za zlatý důl. Cooper najednou zjišťuje, že má osud Thunder Pointu i jeho obyvatel ve svých rukou. A pomalu propadá nejen kouzlu mětečka a přírody, ale i kouzlu Sáry Dupreové, překrásné ženy s velice komplikovaným osudem. Cooper si musí vybrat mezi svým starým životem a místem plným nových možností - místem, které by se mohlo stát jeho domovem.

Názor na knihu:
Tato knížka mě nedávno zaujala na buxu a od obálky jsem se nemohla odtrhnout. Bylo by krásné kdybych měla tuto knížku v knihovně, ale moc mě nezaujala anotace, tak si ji nekoupím. Zajímalo by mě jak vypadá další díl této série, jestli je tak krásný nebo ne. Má tuto knihu někdo z vás doma?

4 komentáře:

  1. Obálka je hezká. Malované obálky mě vždycky zaujmou. Ale je pravda, že mi to nepijde jako tak dokonalá obálka, abych si přečetla i anotaci. A ani ta mě nijak nezaujala, takže stejně jako ty, po knížce asi nesáhnu. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Obálka je opravdu krásná, hned člověka zaujme a tak nějak i potěší. Mě anotace zaujala, ale stejně si knihu kupovat nebudu, protože na seznamu jich mám už tak dost :D

    OdpovědětVymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥