Posuď knihu podle obalu #23

15. 2. 2015


Toto je knižní meme pořádané Syki z Knižního doupěte. Vyberte si jeden obal knihy, publikujte k němu stručnou anotaci knihy a řekněte svůj názor na knihu.

Pro tuto neděli vybírám:

Název: Zbožňuju Londýn

Autor: Lindsey Kelková

Anotace: Angela Clarková se zamilovala do New Yorku - a ten začíná milovat ji. Když je ale povolána domů do Anglie, najednou hrozí, že svůj zářivý nový život ztratí a vymění ho za déšť, teplé pivo a zlé vzpomínky. Tomu se říká krok zpátky. Je tady Mark, bývalý přítel - do New Yorku utekla proto, aby se od něj dostala dál. Je tedy Louisa, její nejlepší kamarádka se svým děsivým novorozenětem. A taky máma, která s ní ještě pořád mluví jako s patnáctiletou. Na obzoru je svatba - a všichni si pamatují, jak se Angela vyznamenala při té poslední... Může ji příjezd jejího přítele Alexe a nové nejlepší kamarádky Jenny zachránit před návratem ke svému starému já?

Názor na knihu:
Všechny knihy od této autorky mají krásné obálky, ale já jsem vybrala tuto, protože se mi líbí nejvíce. Někdy bych si ji chtěla koupit, protože mě hodně zaujala anotace. Obálka je strašně romantická a hodí se k tomuto příběhu. Četl někdo tuto knihu?

4 komentáře:

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥