Abeceda knihomola (B)

24. 3. 2015


Tento originální projekt mají na svědomí Marky a Kristý

Brenda veliká
Výsledek obrázku pro brenda veliká
Tuto knihu jsem četla někdy na začátku letních prázdnin minulého roku (2014) a moc se mi líbila. Spoustu lidí říká, že je kniha vůbec nezaujala a nudily se u ní. Ale jsou i tací, ke kterým patřím i já a těm se tato kniha velice líbila. Já bych ji doporučila hlavně do sychravých dnů číst si pod dekou a smát se vtipným situacím. Tato kniha má u mě i recenzi, ale byla to má první recenze a je tam jen anotace a dvě věty :).

Bradavice - Harry Potter
Výsledek obrázku pro bradavice harry
Určitě každý zná Harryho Pottera a Bradavice. Jsem asi jediný člověk, který nečetl Harryho Pottera ani jedno slovo z knihy a musím to napravit. Jako film se mi Harry líbil a tak jsem zvědavá na knižní zpracování, ale ještě si tuto sérii musím koupit. Co se týče bradavic samotných, tak bych tam rozhodně chtěla chodit do školy, jako skoro každý.

Bylo nebylo...
Kdo by jako malý neměl rád pohádky? Já je milovala. Pamatuji si, když jsem jela k babičce, tak tam měla knihovničku a já jsem si tam vždy vybrala Českého Honzu tuto knihu jsem pořád četla dokola a nakonec jsem ji četla čtyřikrát. Někdy mám u babičky ty chvilky, že si vezmu tuto knihu a přečtu si nějakou pohádku a vždy si představím, jak jsem ji jako malá hodně hltala. Jsem ráda že ji nikdo nevyhodil a ani bych to nepřipustila. Ráda bych ji četla i svým dětem a doufám že to tak i bude. Jaká se vám líbila kniha, když jste byly mladší?




6 komentářů:

  1. Já jsem jako malá dokola četla různé pohádkové knihy, soubory pohádek a tak, ale jinak si pamatuji, že jsem několikrát četla knížku Anička malířka, Louisa a Lotka a některé další :).

    OdpovědětVymazat
  2. Tys nečetla Pottera?? Seriously? Rychle to naprav, určitě si ho zamiluješ :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale než si ho koupím to bude chvíli trvat (nejsou peníze). Ale hodně se na něho těším. :)

      Vymazat
  3. Brendu jsem nečetla, ale od autora jsem kdysi zhltla celé Mládí v hajzlu a to jsem si neskutečně užila, i přes to, že je to trochu ptákovinka :D Hrozně mě bavil jeho humor, který byl často přehnaný, ale i tak jsem se musela fakt smát :)
    Pottera si přečti, to snad ni není nutno opakovat. Jsem si jistá, že ti kážou všichni a vyhrožují ti a děsí se, žes ho nečetla, tak to dělat nebudu :D
    Pěkné asociace! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím si Harryho rychle přečíst, abych mohla říct i já že jsem ho četla :D Mládí v hajzlu jsem nečetla, ale určitě se na tuto knihu kouknu. :)

      Vymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥