Filmové Pondělky #1

11. 5. 2015


Jak jsem psala na facebooku, že bych chtěla dělat nějaké články také na filmy, tak nakonec jsem si udělala takové své meme. Toto meme budu přidávat vždy v pondělí a napíši vše, co jsem předešlý týden viděla a jak bych ho zhodnotila. Tak se můžete těšit i na filmy. Doufám, že se vám moje nové meme bude líbit.

S láskou, Rosie

Na tento film jsem byla neskutečně zvědavá a tak jsem nečekala a pustila jsem si ho. Musím říct, že mě tento film uchvátil a určitě se na něj v létě kouknu. Hned jak jsem ho zkoukla, tak jsem běžela za mamkou a řekla jsem jí ať se na S láskou, Rosie koukne a že i když je to s titulky (mamka nemá moc ráda titulky, protože pak děj moc nestíhá), tak se jí to bude líbit. Co se týče knížky, tak stále váhám, jestli si ji mám koupit, protože nemám ráda knížky, ve kterých se vypráví příběh dopisy a e-maily.

100%

csfd / Režie: Christian Ditter / USA: 2014 / ČR: 2015 / 102 minut

Rezistence
Na tento film jsem byla také moc zvědavá, jelikož se mi Divergence velice líbila. Někdo, kdo viděl tento díl, tak ho kritizuje, ale někdo ne. Já patřím k těm lidem, kteří Rezistenci nekritizují, a už se těším na poslední díl. Určitě byste se měli kouknout na tento díl, a kdo neviděl i Divergenci, tak ať to rychle napraví. Ráda bych si přečetla i knihy a jsem na ně velice zvědavá, jaké budou, když jsem jako první viděla filmy.


95%

csfd / Režie: Robert Schwentke / USA: 2015 / ČR: 2015 / 119 minut


Panna, nebo orel
Tady mám trošku smíšené pocity. Jednak se mi líbilo, jak to bylo skvěle sehrané, ale nelíbilo se mi, že se nějaké scénky skoro opakovaly. Ale myslím si, že by se každý, kdo hledá nějaký film se školní tématikou, měl na tento film kouknout a udělat si své hodnocení jak se mu líbil. Zas až tak skvělé jako film S láskou, Rosie a Rezistence to nebylo a proto dávám toto hodnocení.


75%

csfd / Režie: Will Gluck / USA: 2010 / ČR: 2011 / 89 minut

Jaký film byste mi doporučili? A viděli jste nějaký film, o kterém jsem tu psala?

2 komentáře:

  1. S láskou, Rosie je úplně skvělý film, taky se na něho určitě podívám brzo znovu :) Knížku si možná časem přečtu, ale stejně jako ty nemám moc ráda tuto formu knih. Rezistenci jsem ještě neviděla, to musím napravit. A poslední film si píšu na seznam, až někdy nebudu vědět, na co se podívat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé tak to jsem ráda, že si nějaký film napíšeš na seznam :) Na Rezistenci se určitě koukni stojí za to. Tak jsme dvě s tou knihou já opravdu tuto formu nemám moc ráda. :)

      Vymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥