Nové knihy #3

30. 6. 2015


Tuto rubriku jsem dlouho nedělala. V pondělí jsem si řekla, že si koupím nějakou knihu za vysvědčení a nakonec jsem si koupila celkem tři knihy a jsem za ně neskutečně ráda. A alespoň vím na co se mám v létě těšit. 


 
Jako první jsem byla v Neo Luxoru a tam jsem si vybrala dvě knihy. Nejdříve jsem si myslela, že si koupím buď Bez naděje, nebo Léto na druhý pokus a nakonec jsem si koupila obě knihy. U Bez naděje byla dokonce záložka, což mě hodně potěšilo a už se těším na ty letní dny, kdy si tuto knihu přečtu.


Léto na druhý pokus jsem si také koupila, protože tato kniha byla ve slevě a to kvůli tomu, že byla poškozená. V prodejně jsem nic nenašla žádné poškozené rohy atd… Ale doma jsem si ji prolistovala a zjistila jsem, že na konci nejsou slepené stránky asi šest listů. Sice mě to hodně mrzí, ale já si to slepím.



Pak když jsem si myslela, že už nic kupovat nebudu, tak jsem našla Levné knihy a koupila jsem si Dceru sněhu, na kterou se nehorázně těším a jsem na ni hodně zvědavá, protože co jsem četla recenze na tuto knihu, tak se všem líbila.

Četli jste některou z těchto knih? S čím jste si naposledy udělali radost?

16 komentářů:

  1. Dceru sněhu jsem četla a moc se mi líbila :-D Bez neději si chcic hrozně moc přečíst, takže závidím! :-D Já už jsem si knížku nekoupila strašně moc dlouho, takže si dělám radost spíše v knihovně :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si nic nekoupila od ledna a konečně jsem si udělala radost :)

      Vymazat
  2. Krásné knížky! Četla jsem Bez naděje a Léto na druhý pokus. První se mi líbila strašně! Léto na druhý pokus už tolik ne. Dceru sněhu mám doma a přečtu si jí nejspíš až zase v zimě :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Jsem na Léto na druhý pokus hrozně zvědavá i na Bez naděje, protože jsem od každé této autorky četla jednu jejich knihu a obě se mi líbily. :)

      Vymazat
  3. Krásné knihy ! :)
    Bez naděje- další z mnoha knih,kterou bych si chtěla koupit no a Léto na druhý pokus to samé,měla jsem ho i v on my wishlist :-D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Tak to je báječné, že si je chceš koupit doufám, že nás obě nezklamou, ale věřím tomu, že ne. :)

      Vymazat
  4. Krásné knihy a všechny mám doma ale bohužel ještě nectene :( tesim se na tvé nazory

    OdpovědětVymazat
  5. Bez naděje jsem četla a je fakt super, musím říct, že je to jedna z nejoblíbenějších knížek! :) Léto na druhý pokus mám na seznamu, který chci přečíst. Od stejné spisovatelky jsem četla Amy & Roger na cestě a ta taky byla super :) A o knížce dcera sněhu jsem ještě neslyšela :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Amy a Roger na cestě jsem četla a určitě si knihu musím v létě přečíst znovu už se na ni těším. Tak to jsem na knihu Bez naděje hodně zvědavá. :)

      Vymazat
  6. Všetky tri knižky by som si raz chcela prečítať. Dobrý výber. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem zvědavá jak se Ti bude líbit Dcera sněhu. A Léto na druhý pokus má krásnou obálku.... Já si naposledy udělala radost čtečkou (zatím se jeví jako trefa do černého, tak uvidíme jak to bude dál :)). Krásné letní čtení přeji ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Tak to je skvělé, že jsi sis koupila něco pro sebe. Také doufám, že se mi bude Dcera sněhu líbit, ale myslím, že ano. :)

      Vymazat
  8. Bez naděje jsem zhltla najednou, vůbec jsem se nemohla odtrhnout. I když je to úplně jiný typ knížky, než normálně čtu :) Dcera sněhu mě dost láká, také jsem četla kladné ohlasy a ta obálka je fakt pěkná. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem na knihu Bez naděje hodně zvědavá, protože od autorky jsem četla Život jedna báseň a moc se mi ta kniha líbila. Na Dceru sněhu jsem taktéž hodně zvědavá doufám, že se mi bude líbit. :)

      Vymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥