TBR červen 2015

13. 6. 2015


Doufám, že v červnu přečtu více knih než v květnu. Já vím říkám to pořád, ale doufám, že tento měsíc budu hodně číst, protože už žádné testy mít nebudeme atd…



Hlavně bych chtěla přečíst V šedých tónech, protože je to recenzní výtisk a já tuto knížku čtu už velice dlouho. Ale líbí se mi a jsem hodně zvědavá na konec. Tento víkend bych ji chtěla dočíst, protože mi zbývá jen třicet stránek tak jsem zvědavá.



První knihu co bych si v červnu ráda přečetla je kniha od Greena a to Papírová města. Hodně mě zajímá, jestli se mi tato kniha bude líbit, protože jsem četla různé recenze, kde se někomu tato kniha líbila, ale někomu zase ne. Doufám, že se mi ale bude líbit, protože bych nerada kritizovala knihu od Greena. Zatím mám nejoblíbenější knihu od tohoto autora Hledání Aljašky, kterou si určitě někdy znovu přečtu a doufám, že to bude ještě tento rok.


Druhou knihu, kterou bych si ráda přečetla, je 100 dní štěstí. I na tuto knihu jsem hodně zvědavá, protože jsem četla pouze jednu recenzi, kde jsem si přečetla, že je to skvělá kniha a bylo tam hodnocení pět z pěti. Hrozně se mi líbí obálka a tak jsem na ten příběh velice zvědavá. Psali jste na tuto knihu recenzi? Byla bych ráda, kdybyste do komentářů dali odkaz J



A poslední knihou je Alice a… Dóóóst dobrý rande. Tuto knihu jsem vyhrála a vůbec nevím, jak autorka píše a ani jsem nečetla žádné recenze, proto jsem na tuto knihu zvědavá, ale myslím si, že to bude skvělá oddechová kniha na jeden či dva dny.



Jaké knihy byste si rádi v červnu přečetly vy? Četli jste nějakou knihu, o které jsem napsala a líbila se vám?

V šedých tónech / bux
Papírová města / bux
100 dní štěstí / bux
Alice a... Dóóóst dobrý rande / bux

12 komentářů:

  1. Nečetla jsem žádnou knihu, ale chtěla bych něco od Greena přečíst. Mám ho v čtečce, tak jestli bude trochu času, pustím se do ní.

    OdpovědětVymazat
  2. Papírová města bych si také ráda v létě přečetla :). Alice a... další tituly jsem četla jako puberťačka a strašně moc mě to bavilo :)

    OdpovědětVymazat
  3. Papírová města bych si taky ráda přečetla :) A na V šedých tónech jsem slyšela jen samou chválu, takže jsem na ně docela zvědavá :) Tak přeju příjemné čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Tak V šedých tónech jsem přečetla a určitě i ode mě uslyšíš chválu. Papírová města jsem začala číst a zatím se mi líbí. :)

      Vymazat
  4. Papírová města jsem četla a vážně se mi líbí :)
    Pokud máš zájem tak na mém blogu probíhá soutěž o jeho další knihu Příliš mnoho Kateřin :)
    http://thereviewsforbooks.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím se mi také Papírová městalíbí, ale jsem teprve na začátku. Určitě se na soutěž kouknu. :)

      Vymazat
  5. Super výběr. Ta Alice mě pobavila, nečetla jsem ji ale holkám kolem těch dvanácti let se hodně líbí:). A těch 100 dní štěstí tmě také láká obálkou. Ale mám obavy, jestli to nebude mocjako...poetické,lyrické..prostě nudné..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak s tou Alicí se vrátím do mladých let :) Jsem hodně zvědavá na 100 dní štěstí. :)

      Vymazat
  6. Papirova mesta me opravdu nelakaji;-) Ale 100 dni stesti me opravdu zaujalo, pokusim se je nekde sehnat :-)
    www.fantasyalatriel.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se u 100 dní štěstí hodně líbí obálka, ale i anotace je skvělá, ale ta obálka je božská. :)

      Vymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥