Hipsterský TAG

7. 7. 2015


O tomto TAGU jsem vůbec nevěděla až do té doby, než jsem zjistila, že mě do něho zatagoval blog Universe Of Wonderful Books  . Když jsem si pročítala otázky, tak jsem hned věděla, že to nebude jednoduché na ně odpovědět a proto se omlouvám, že některé otázky nezodpovím tak jak bych měla. Tak a jdeme na to.

1. Populární kniha nebo série, kterou nemáš ráda
Tady jsem se rozhodovala hodně dlouho a nakonec jsem vybrala knížku Papírová města. Tuto knihu jsem četla nedávno a musím říct, že mě nijak neoslnila. Od Greena jsem četla Hledání Aljašky Hvězdy nám nepřály a právě zmiňovaná Papírová města a nejlépe u mě dopadla knížka Hledání Aljašky, kterou mám moc ráda a určitě si ji někdy znovu přečtu.

2. Populární kniha, kterou miluješ a druhý ji nemají rádi
Teď se budu opakovat a to s knihou Hledání Aljašky. Četla jsem spíše víc negativních recenzí na tuto knihu a tak jsem byla hodně zvědavá, jak se bude líbit mě. Po přečtení jsem věděla, že si ji budu chtít někdy znovu přečíst.

3. Milostný trojúhelník, ve kterém hlavní postava skončila s někým jiným, než si chtěla
Tady jsem hned věděla, co odpovím. Určitě hlavní postava ze série Léto od Jenny Han Bella a... Tady se dostáváme do té fáze, kdy vám nemohu říct, s kým nakonec zůstala, protože by to byl hodně velký spojler. A tak vám tato odpověď musí stačit. Už se těším na srpen, kdy si všechny tři knihy znovu přečtu.

4. Populární žánr, který stále nechápeš a nemáš ráda
Určitě Thrillery, které nemám vůbec ráda a ani moc nechápu, jak to může někdo číst. Jsem hrozná bábovka, proto se na žádné takové filmy nekoukám a žádné knihy s tímto žánrem nečtu. Možná až budu starší, tak si nějakou takovou knihu přečtu.

5. Oblíbená postava, kterou nemáš ráda
Tady jsem také nevěděla co odpovědět, protože mám všechny postavy hodně ráda, ale nakonec jsem nějakou postavu našla a to Matta z knihy Zmrzlinové sedmé nebe. Matta asi moc lidí nezná, ale je to jediná postava, která mě napadla.

6. Populární autor, jehož stále nemáš rád
Tady opravdu nevím :(

7. Populární série, kterou si vůbec nechceš přečíst
Určitě Vampýrskou akademii. Tato série mě vůbec ale vůbec neláká.

8. Filmové zpracování, které máš raději než knihu
Chlapec v pruhovaném pyžamu tuto knihu asi také skoro nikdo nezná, ale měli byste si ji přečíst je o druhé světové válce, ale spíše vám více doporučuji ten film, je lépe zpracovaný.


Já nikoho tagovat nebudu, ale jestli ho budete chtít udělat tak neváhejte a pusťte se do toho a určitě mi dejte do komentářů odkaz na vaše odpovědi.

10 komentářů:

  1. Skvělý TAG! Hledání Aljašky si chci hrozně moc přečíst :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Koukám, že na Greena máme podobný názor, mě se také hodně líbila Aljaška, naopak Papírová města mě ohromně zklamala.. Jinak skvělý TAG, smím si ho vypůjčit? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je skvělé, že nejsem jediná kdo to má s Greenem takto. Určitě jo. :)

      Vymazat
  3. Skvělý tag, asi si ho taky vyplním i když některé odpovědi nebudou lehké :) Od Greena jsem zatím četla jen Hvězdy,a ty se mi líbily, na další jeho knížky jsem tedy zvědavá :) Thrillery jsem taky nikdy neměla ráda, ale v poslední době jim začínám pomalu trochu přicházet na chuť :) A VA, jé na tu nedám dopustit :) Výborná série :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě tento TAG sepiš budu jen ráda hlavně jsem zvědavá co odpovíš. :)

      Vymazat
  4. Super článek ! :)
    Já jsem na tom s Aljaškou stejně jako ty.Včera jsem ji dočetla a docela konkuruje na nejlepší knihu co jsem kdy četla.
    Uvidím jaká budou Papírová města :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé tak to je skvělé, že máme stejné názory. Jsem také zvědavá co řekneš na Papírová města. :)

      Vymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥