TBR červenec 2015

6. 7. 2015


I když chci o prázdninách přečíst hodně knih, tak si velké naděje nedělám a proto jsem si na červenec dala pouze 4 knihy a budu ráda, kdybych náhodou přečetla více knih. A jaké knihy to teda jsou?


Jako první bych chtěla přečíst 100 dní štěstí, tuto knihu jsem začala číst 29. června a jsem teprve na stránce 152/384, ale konečně mám velkou chuť na čtení a tak si myslím, že bych tuto knihu mohla brzy přečíst. Zatím se mi příběh líbí, je takový jiný než v normálních knížkách a to je na tom to nejlepší. A ta obálka je naprosto božská (vím, píši to pořád, ale nemohu si pomoct).


Tuto knihu jsem si už hodně dlouho chtěla přečíst a jsem ráda, že jsem si Bez naděje koupila za vysvědčení. Jsem zvědavá jak se mi tato kniha od Hooverové bude líbit, protože jsem od ní četla Život jedna báseň a tato kniha se zařadila do top nejlepších knih, co jsem kdy přečetla. Čekám od této knihy hodně a tak doufám, že nebudu zklamaná.


Léto na druhý pokus jsem si také dlouho přála a tak jsem si ji musela také koupit za vysvědčení. Od Morgan jsem četla Amy a Roger na cestě a tato kniha byla také skvělá a tak doufám, že mě tato kniha bude bavit a dočtu ji do konce. U této knihy se mi také líbí obálka, která je nabitá sluníčkem.


Dceru sněhu jsem neměla vůbec v plánu si za vysvědčení kupovat, ale když jsem vešla do Levných knih a viděla jsem ji, tak jsem si řekla, proč bych ji nemohla za tak směšnou částku koupit a přečíst si ji. Spoustu lidem se líbila, ale někomu ne a tak jsem na ni hodně zvědavá. Když jsem si četla anotaci, tak jsem si chtěla tuto knihu hned přečíst a tak doufám, že mě nezklame.

                      
                        bux                             bux                           bux                          bux

Četli jste nějakou knihu, kterou bych si já chtěla přečíst? Kolik knih by jste si chtěli vy přečíst v červenci?

                   

12 komentářů:

  1. Skvělý výběr, všechny knihy vypadají dobře :) A za sebe hlasuju pro Dceru sněhu - já vážně úžasná, moc se mi líbila (a v tomhle vedru by mohla hezky osvěžit :D) a 100 dní štěstí je prostě překrásnáá! :) Příjemné čtení přeji ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Na Dceru sněhu jsem hodně zvědavá a ano mohla by osvěžit. Obálka je opravdu překrásná. :D

      Vymazat
  2. Četla jsem Bez naděje. Kniha se mi líbila a jako podobnou doporučuji Moře klidu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Prajem veľa šťastia pri čítaní! Anyway, nominoval som ťa do tagu, bol by som veľmi rád, keby si ho spravila: http://universeofwonderfulbooks.blogspot.sk/2015/07/hipstersky-tag.html

    OdpovědětVymazat
  4. Super článek :)
    Nejraději bych si přečetla asi Bez naděje,protože kniha je velmi vychvalovaná a mohla by to být i dobrá oddechovka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už se na Bez naděje těším doufám že tuto knížku začnu číst ještě tento týden. :)

      Vymazat
  5. Obálka 100 dní štěstí je opravdu božská :) Dceru sněhu mám taky už nějakou dobu doma a přemýšlím, že bych se do ní mohla pustit - třeba by mě v těch vedrech trochu zchladila :D Bez naděje je skvělá knížka a Léto na druhý pokus bude určitě taky, stejně jako Amy a Roger :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obálka je vážně skvělá. Na Dceru sněhu se moc těším. :)

      Vymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥