Would You Rather... TAG

10. 7. 2015


Poslední dobou jsem nějak ulítlá na TAGY, ale slibuji, že toto je poslední TAG na hodně dlouhou dobu. Would Youu Rather...jsem našla na blogu Elišky Knihomolčino jestli tento blog neznáte, tak se na něj určitě musíte kouknout.

1. Radši byste četli jen tri(tetra...)logie, nebo knihy, jež nejsou součástí žádné série?
Mě je to celkem jedno, ale když se kouknu do mé knihovničky, tak tam vidím jen dvě trilogie a jinak to jsou jen samostatné knihy.

2. Radši byste četli pouze mužské, nebo ženské autory?
Já v tomhle nevidím žádné rozdíly. Líbí se mi jak knihy od mužského autora, tak knihy od ženské autorky. Myslím si, že žádný velký rozdíl, tu není.

3. Radši byste nakupovali pouze v kamenném obchodě, nebo na internetu?
Možná se teď budete divit, ale já jsem ještě ani jednou nekupovala knihy přes internet. Mám ráda, když se mohu projít po knihkupectví listovat knížkami atd... A hlavně se nemusím strachovat, jestli my kniha dorazí v poničeném stavu a jestli vůbec dorazí.

4. Radši byste aby knihy byly zfilmovány, nebo natočeny jako seriál?
Mě to nevadí, ale spíš mám ráda filmy, i když poslední dobou pořád koukám na seriály. Řekla bych to asi tak, že knižní série by klidně mohly být jako seriál, ale samostatné knihy jsou lepší jako film.

5. Radši byste přečetli 5 stránek denně, nebo pět knih týdně?
Rozhodně pět knih týdně. Pět stránek denně se vůbec nevyplatí. Já sama chci každý den přečíst alespoň padesát stránek a zatím se mi to daří, tak jsem zvědavá, jak to bude pokračovat.

6. Radši byste byly profesionálním recenzentem, nebo autorem?
Mě nebaví psát nějaké příběhy atd... A tak bych chtěla být profesionálním recenzentem. Jednou jsem měla období, kdy jsem si řekla, že napíšu krátkou pohádku, ale napsala jsem jen půl stránky a pak jsem nevěděla co dál napsat. Ze mě autor asi nebude :)

7. Radši byste četli znovu a znovu dokola svých 20 nejoblíbenějších knih, nebo pouze nové knihy, které jste ještě nečetli?
Určitě nové a nové knihy. V mojí knihovničce je pár knížek, které jsem četla alespoň třikrát, a stále mě baví, ale kdybych si měla vybrat, tak by to byly ty nové knihy, protože kdybych musela číst pořád celý život stejné knihy, tak by mě to omrzelo.


8. Radši byste byli knihovníkem, nebo knihkupcem?
Asi knihkupcem to by mě bavilo víc.

9. Radši byste četli jen svůj oblíbený žánr, nebo všechny žánry kromě svého oblíbeného?
Všechny žánry. Ráda zkouším něco nového a číst pořád jeden žánr by mě určitě nebavilo.

10. Radši byste četli pouze fyzické výtisky knih, nebo e-knihy?
Určitě fyzické knihy. Kdo čte můj blog déle, tak ví jak nemám ráda e-knihy, protože pro mě je lepší listovat knihou mít ji v knihovničce vystavenou atd... Zatím jsem si žádný vztah k e-knihám neudělala a stále je nemusím. Možná až budu starší, tak na ně budu mít jiný názor.

4 komentáře:

  1. Jé, děkuji, že jsi vzpomenula můj blog :). Tenhle tag mě moc baví sledovat i u ostatních, protože se snaží z lidí vycucnout informace, které je těžké říct. Kdo by se chtěl vzdávat toho, nebo toho? Ještě že se doopravdy nemusím rozhodovat mezi mužskými nebo ženskými autory :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš zač :). Já bych se nikdy nerozhodla, kdybych opravdu musela. :)

      Vymazat
  2. V hodně věcech se s tebou shoduji, vlastně skoro ve všem, akorát, že já už z internetového knihkupectví jednu zásilku dostala :D

    OdpovědětVymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥