Waiting on Wednesday #35 - Květy z půdy

5. 8. 2015


Týdenní meme, které pořádá Breaking the Spine. Cílem je vybrat si vždycky jednu knihu, kterou si chceme přečíst.

Pro tuto středu vybírám:

Autor:Virginia C. Andrewsová

Název: Květy z půdy

Počet stran:384

Anotace: Jediný tragický moment na dálnici mění doposud idylický život mladé šťastné rodiny v absurdní příběh. Po otcově smrti zůstávají sourozenci Christopher, Cathy a dvojčata Cory a Carrie se svou matkou sami a hlavně bez prostředků, a tak se Corinna rozhodne pro riskantní návrat k velmi bohatým rodičům, kteří ji však před lety vydědili. Děti zavře do podkrovního pokoje, kde jim vlastně nic neschází, nic kromě čerstvého vzduchu, živých květin a pocitu volnosti. Na půdě, kam je přístup jen z onoho pokoje si vybudují papírovou "zahradu"...



Proč zrovna tato knížka?
Kdo by neznal tuto knihu. Myslím si, že v poslední době ji ukazuje snad každý a to bych nebyla já, kdybych se neopičila. Já bych si nejradši koupila celou sadu než každou knihu zvlášť. Moc se na všechny knihy těším a doufám, že mě nezklamou.

12 komentářů:

  1. Květy z půdy - moje srdeční záležitost <3 Jejich kouzlo jsem sice objevila teprve nedávno, ale už navždy je budu milovat. Taky si teď po výplatě plánuju koupit celou sadu a co nejdřív se pustit do dalších dílů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je dobře, že se ti líbí. Už se na knihy moc těším. :)

      Vymazat
  2. Knihu znám a také jsem si ji chtěla přečíst... :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já se tedy přiznám, že název jsem sice znala, ale o čem že to vlastně kniha je jsem ani netušila :) Vypadá ale skvěle, asi se po ní podívám! :)

    OdpovědětVymazat
  4. o tej knižke som asi ešte nepočula, ale vyzerá naozaj zaujímavo :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥