Srpnové čtení 2015

2. 9. 2015


Je začátek nového měsíce a tak nezbývá nic jiného, než se podívat kolik knih jsem v srpnu přečetla. Měla jsem v plánu přečíst čtyři knihy, ale nakonec jsem stihla pouze 3. A jaké to tedy jsou?

PŘEČTENÉ KNIHY

 

Dcera sněhu - recenze

Na tuto knihu jsem se moc těšila a byla jsem zvědavá co je na ni tak skvělého, že ji všichni vychvalují. Nakonec se i já připojuji k této skupince, kterým se kniha velice líbila. Já jsem Dceru sněhu četla zrovna v tom největším horku a tak mě parádně ochladila. Určitě by si ji měl každý přečíst a nejen pro to, že je v Levných knihách za směšných 69 Kč. Hodnocení: 5/5


Dítě číslo 44 - recenze

Tuto knihu jsem neměla v plánu vůbec číst v srpnu, ale jednoho dne jsem zahlídla soutěž o knihu Dítě číslo 44 a hned jsem se musela přihlásit, nakonec se na mě usmálo štěstí a vyhrála jsem ji. Musela jsem ji ihned začít číst a po pár stránkách jsem věděla, že ji z ruky jen tak nedám. Určitě knihu doporučuji. Jediné co mě zklamalo byl film, proč mě zklamal si můžete přečíst v recenzi. Hodnocení: 5/5


Dovolenkáři

Také tuto knihu jsem vyhrála v soutěži, a kdy jindy si ji mám přečíst než o prázdninách? Než jsem se do ní pustila, tak jsem si na Databázi knih četla hodnocení, které moc kladné nebylo, ale já jsem si řekla, že do toho půjdu, protože mě se většinou líbí knihy, které ostatní nemají rádi a také u této knihy to nebylo jinak. Dovolenkáři byli prostě skvělí a určitě také doporučuji si je přečíst. I když byli skvělí, tak dávám čtyři hvězdičky a to kvůli tomu, že kniha sice byla dobrá, oddechová, ale nebylo to nic extra, což knihy s pěti hvězdičkami jsou. Hodnocení: 4/5

ROZEČTENÉ KNIHY


Trhni si!

Jak tak koukám, tak v srpnu jsem četla spoustu vyhraných knih, a proč to říkám, protože i tuto knihu jsem vyhrála a to ještě v Letním Hopu. Zatím se mi kniha moc líbí a doufám, že i nadále to bude tak příjemné čtení jako doteď. Nemohu k tomu nic víc říct, protože jsem teprve na straně 80 z 392.


Kolik knih jste přečetli vy v srpnu?

12 komentářů:

  1. Já přečetla za cele prazky 10 knih, tak rekneme ze v srpnu 5:D. Ale myslim, ze to je min:)). Jedine, co me zaujalo je Dcera sněhu. Dovolenkari a Trhni si neni pro me.

    OdpovědětVymazat
  2. Já v srpnu moc knížek nepřečetla, protože jsem se ještě musela učit na zkoušky. Ale Dcera sněhu - ach! Nádherná kniha! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem toho přes prázdniny moc nepřečetla, za srpen asi 5 knih :) Láká mě Dcera sněhu :) Dítě číslo 44 si všichni chválí, ale já se mu vyhnu obloukem :) Nemám ráda knihy z válečného období a s nacisty :) Ale možná ta knížka stojí za to :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja jsem si hodila rekord... Devet kousku :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Dceru sněhu mám doma, ale zatím jsem nečetla a Dítě č. 44 si chci pořídit :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dceru sněhu si musíš určitě přečíst stejně jako Dítě číslo 44. :)

      Vymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥