Dlouhé zimní večery #1 - Mé oblíbené vánoční filmy

20. 11. 2015


Tento projekt pořádá Book full of magic.

Tento projekt začal už 1.11, ale já jsem se k němu dostala teprve teď. Nevím, jestli budu do něj přispívat v neděli, protože někdy mám volno někdy ne a tak si prostě musíte počkat, až vám to třeba na nějaké sociální síti řeknu anebo se prostě objeví na blogu.

Dnes jsem si řekla, že udělám článek, který měl vyjít 15. listopadu a to na téma Mé oblíbené vánoční filmy.

Já vánoční filmy zbožňuji (kdo ne že?) a tak se tu objeví spoustu filmů, které každý rok sleduji. Nejvíce se těším na Polární expres. Tuto pohádku musím vidět vždy buď den před vánoci anebo rovnou o vánocích, protože mě vždy ještě víc přivede na vánoční atmosféru. I můj brácha, kterému je devatenáct se na ni kouká a také se na ni těší.


Další film je Láska nebeská. Myslím si, že tento film zná snad každý a kdo ne určitě se na něj koukněte, buď ho budete milovat anebo nenávidět. Vy určitě víte, že jsem ho letos už viděla, vědí to tedy alespoň lidé, kteří mě sledují na sociálních sítích. Ale i když jsem ho shlédla, tak před vánoci se na něj znovu kouknu.
A teď tu máme další pohádku, kterou také nemusím moc představovat a to Vánoční koledu (tu kreslenou) tuto pohádku jsem také letos viděla, ale určitě ji zhlédnu, až poběží jako každý rok v televizi. Teda doufám, že ji budou mít v programu i letos. Hrozně ráda bych si přečetla knihu, ale nikde na internetu jsem ji nenašla.

A poslední pohádka je Grinch. Také nemusím představovat. Grinche jsem ještě letos neviděla, protože vždy čekám, až bude před vánoci nebo o vánocích v televizi, abych měla také větší vánoční atmosféru.

Možná si říkáte co Popelka a Mrazík nebo takovéto filmy. Tak ty já nesleduji. Doufám, že mi teď do komentářů nebudete psát, proč zahazuji takovéto pohádky, ale mě se prostě nelíbí a hlavně mě ani děj nebaví. Mám i více vánočních filmů a pohádek, které sleduji, ale tyto jsou mé nejoblíbenější.


Jaké vánoční filmy nebo pohádky sledujete vy?

12 komentářů:

  1. Ehm, jak se jmenuje ta pohádka, kterou nemusíš představovat? :D

    Polární expres mám taky moc ráda.:0)

    www.be-crea-tive.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem to asi pochopila, jmenuje se Vánoční koleda? :D Mě to zmátlo, páč tam máš malé písmenko. :)

      Vymazat
    2. Polární expres je nejlepší. :D

      Vymazat
  2. Abych pravdu řekla, taky mě moc nebaví ty typické pohádky jako Popelka a mnohem raději se podívám na takového Grinche, což je klasika i u nás. : D Na Vánice taky nemohu zapomenout na Shreka! :D Sakra, já se na ty Vánoce nesmím tak těšit, jsou docela ještě za dlouho... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že nejsem sama komu se moc tyto pohádky nelíbí. Na Shreka se také koukám. Už aby tu ty vánoce byly. :)

      Vymazat
  3. Moj najoblubenejsi vianocny film je Sam doma. Videla som ho uz asi 10-krat ale stále ho nemám dosť :D

    OdpovědětVymazat
  4. Láska nebeská je prostě nutnost! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mě zas víc baví ty typické popelkovské, ale třeba Polární expres je taky skvělá pohádka :) A přijdu si jako jediná, kdo neviděl Grinche :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tys ještě neviděla Grinche? Tak to určitě naprav a před vánoci nebo o vánocích se na tuto pohádku koukni. Jsem zvědavá co na ni řekneš. :)

      Vymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥