Co právě čtu: Láska v Provenci

8. 1. 2016

IMG_2143

Momentálně čtu knihu, kterou jsem dostala od Ježíška a kterou jsem si neskutečně přála. Čtu ji asi týden, ale jsem teprve na straně 68, protože jsem nějak neměla náladu si číst. To ale neznamená, že se mi kniha nelíbí. Hrozně moc se mi líbí a opravdu si čtení užívám. Lásku v Provenci si můžete koupit v Levných knihách za super cenu, ale nevím, jestli ji tam stále mají. Hrozně mě uchvátila překrásná letní obálka, která se opravdu moc povedla a neumím si představit nějakou jinou obálku na této knize. Skvěle se tam hodí ta dívka s kolem a ten malý domeček.

Autorka: Bridget Asherová / Počet stran: 431 / Originální název: The ProvenceCure for the Brokenhearted

IMG_2158 IMG_2162

Četli jste Lásku v Provenci?

8 komentářů:

  1. Lásku v Provenci som nečítala ale nemôžem nevychváliť "Levné knihy". Tieto obchody sú aj u nás a je super kúpiť si knihu s trvalo zníženou cenou :)

    OdpovědětVymazat
  2. Lásku v Provenci jsem četla při cestě do Itálie v autobuse a teda pěkně jsem u toho nadávala. Už nevím, jestli tam byly překlepy, nebo nesmyslně postavené věty, ale něco mi tam hrozně vadilo. Knihu jsem nedočetla, ale mám ji stále doma.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se zatím líbí, tak jsem zvědavá jak se příběh bude vyvíjet dál. :)

      Vymazat
  3. Bohužel jsem ji nečetla, ale to si pro ni budu muset zaskočit! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem ji zahlédla v Levných knihách, ale když jsem si příště pro ni šla, byla pryč. Tak jsem alespoň ulovila Manžela na objednávku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že tuto knihu mamka ulovila a jsem zvědavá i na toho Manžela na objednávku vypadá to skvěle a chtěla bych si tu knihu přečíst ještě tento měsíc, tak doufám, že to stihnu, protože nemám náladu na čtení. :)

      Vymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥