Co právě čtu: Pád

23. 2. 2016

IMG_2769

Už několik dní čtu recenzní výtisk Pád od R. J. Pineiro a moc se mi líbí, vůbec bych nečekala, že to bude o tomhle, protože anotace vám skoro nic neřekne jen začátek knihy. Ale opravdu se od toho nemohu odpoutat a určitě se těšte v brzké době na recenzi a doufám, že bude pozitivní, zatím to vypadá, že bude pozitivní. Moc se mi také líbí formát recenzní knížky, dostala jsem ji v paperbacku, ale v takovém lepším jinak paperbacky nemám moc ráda, ale tento mi nevadí. Pád by měl být k dostání 9. března v klasické tvrdé verzi a na tu jsem také hodně zvědavá.

Anotace: Jack Taylor odjakživa potřeboval k životu dobrodružství a adrenalin. Pro vládu testoval výzbroj a výstroj v nejrůznějších drsných prostředích, od vyprahlých pouští přes hlubiny oceánů po ledové vrcholky hor. Až mu byla i samotná Země malá…
Dalším krokem v Jackově slibné kariéře je zvlášť extrémní kousek – na vlastní kůži vyzkouší možnost strategických výsadků z kosmu. A nejde o „pouhý“ skok ze stratosféry, jaký absolvoval Felix Baumgartner nebo Joseph Kittinger. Jack se chystá vrhnout se do prázdna až z nesmlouvavé žhavé termosféry, překonat rychlost zvuku a čelit řadě předvídatelných nebezpečí: vzplanutí v atmosféře, selhání výstroje či vlastního organismu.
Jenže na to, co ho čeká dole na Zemi, ho žádný výcvik nepřipravil!

Autor: R. J. Pineiro / Počet stran: 404 / Originální název: The Fall

IMG_2782 IMG_2784


Facebook: Reading with Lucy | Instagram: readingcookingwithlucy | Twitter: readingwithlucy

10 komentářů:

  1. Knížka vypadá docela zajímavě. Těším se na recenzi :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je opravdu moc zajímavá. Jsem ráda, že se těšíš na recenzi. :)

      Vymazat
  2. Pád také právě čtu :)
    Byla jsem překvapená stejně jako ty,protože od anotace jsem toto nečekala.Jsem z knihy maximálně nadšená a to jsem teprve v půlce,takže se těším na to,co mě ještě čeká :)
    A samozřejmě se těším i na Tvou recenzi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je dobře, že se i tobě líbí :) I já se těším na tvou recenzi. :)

      Vymazat
  3. Taky jsem nečekala tu zápletku. Taky teď čtu Pád a myslím, že ho ještě dneska dočtu. A u mě recenze bude rozhodně pozitivní :) Tahle knížka mě příjemně překvapila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super. Určitě si přečtu recenzi. Já bych určitě chtěla knížku dočíst tento týden jelikož jsem měla spoustu testů, tak jsem nečetla tolik jako normálně, ale od zítřka po škole mi začínají prázdniny, tak se na čtení musím vrhnout a vše dohnat. :D

      Vymazat
  4. Tuhle knížku si asi přečtu už jen kvůli obálce! :) Těším se na recenzi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obálka se jim opravdu moc povedla a jsem ráda, že se těšíš na recenzi. :)

      Vymazat
  5. Knížka podle obalu a co jsi napsala vypadá zajímavě, jsem zvědavá na recenzi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je opravdu skvělá snad příští týden konečně zveřejním recenzi. :)

      Vymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥