Co právě čtu: Dvojčata

6. 5. 2016



Od pondělí čtu tuto knihu a neskutečně mě baví. Doufala jsem, že bude skvělá, protože mám ráda, když v knize postupně odhalujete nějaké tajemství. Jsem na 130 straně, ale určitě ji do konce tohoto týdne přečtu, protože mě víc a víc baví a hrozně mě zajímá, jestli to co jsem se už dozvěděla je to tajemství anebo to bude ještě něco horšího. Také postupně i mamce říkám, co se tam stalo, protože vím, že si knihu nebude číst, ale jí to strašně zajímá a tak vždy ráno začneme touto konverzací. Knihu zatím doporučuji hlavně, když byla v Levných knihách za tak skvělou cenu. Já jsem ji na seznamu měla už delší dobu, ale nikdy jsem si ji nekoupila až teď když jsem viděla tu skvělou cenu.

Anotace: Isolte a Viola jsou dvojčata. Jako děti byly neoddělitelné, ale dospěly ve dvě naprosto odlišné osobnosti: Isolte je úspěšná novinářka pracující pro módní časopis, zatímco Viola je zoufale nešťastná a už léta bojuje s anorexií. Co se stalo, že se jejich cesty nyní ubírají tak odlišnými směry? Když začnou obě vyprávět o tragédii, která se odehrála během jednoho polozapomenutého léta, z minulosti se postupně začne vynořovat děsivé tajemství, které hrozí, že jim nenávratně zničí i jejich dospělé životy… Velmi očekávaný románový debut britské autorky, balancující na pomezí milostného příběhu a psychologického thrilleru.

Autor: Saskia Sarginsonová / Počet stran: 312 / Originální název: The Twins

IMG_3491 IMG_3493

8 komentářů:

  1. To rada slysim, taky jsem po ni dlouho pokukovala, a kdyz jsem ji uvidela v Levnych knihach, nevahala jsem :) At se i dal hezky cte :)

    OdpovědětVymazat
  2. Také jsem na ni v LK koukala, ale anotace mě tak úplně nepřesvědčila o tom, že si ji chci přečíst. Počkám si na recenzi :)
    Kateřina
    trojtecka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že si počkáš na recenzi doufám, že bude pozitivní a já tě na ni nalákám. :)

      Vymazat
  3. Páni! Jsem zvědavá na recenzi, protože jestli je až tak dobrá, musím si pro ni zajet! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Recenze by měla být co nejdříve snad. Doufám, že bude pozitivní, protože zatím se mi moc líbí. :)

      Vymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥