Týden s knížkou (15. - 21.8. 2016)

23. 8. 2016


Na Facebooku (Reading With Lucy) jsem se vás ptala, jestli by mělo smysl psát týdny s knížkou. Ptala jsem se vás hlavně kvůli tomu, že si už nějaký ten měsíc s tím lámu hlavu, jestli vůbec takovéto články budete číst nebo ne. Nakonec jste nejvíce hlasovali pro ano a tak se můžete ode dneška těšit na Týdny s knížkou. Zjistila jsem, že takovéto články se u mě před nějakou dobou vyskytovaly, ale to jsem ještě nečetla tak hodně jako teď a tak tam nebylo co psát, ale tentokrát je to jiné. Ale dost vykecávání a jdeme na to. Doufám, že se vám bude článek líbit.


Hned v pondělí mi přišel balíček se třemi knihami od nakladatelství Větrné mlýny. Hned jsem věděla, že se do jedné knihy musím začíst a tak jsem si vybrala Skoro směšnou story od Neda Vizzini. Strašně rychle jsem se do ní začetla a nemohla jsem uvěřit svým očím co se tam vše dělo. Na tuto knihu jsem publikovala recenzi, kterou si můžete přečíst tady. Knihu jsem dočetla až v pátek, protože jsem nějaké dny neměla vůbec chuť na čtení a tak mi to trvalo trochu déle.


V pátek jsem si zase vzala už rozečtenou knihu, která na mě bohužel musela počkat, protože recenzní výtisk má přednost. Ale konečně si ji mohu naplno užít. Kniha Sladké zapomínání od Kristin Harmel je vážně skvělá oddechovka s krásnou obálkou Paříže a pekárny. Sice jsem ji ještě nedočetla, ale už teď vím, že recenze bude na sto procent pozitivní, tedy jestli skončí dobře. Na knihu se určitě mrkněte, je v Levných knihách za padesát korun.


Až dočtu Sladké zapomínání, tak se určitě vrhnu na další recenzní výtisk a to na knihu Dohoda s láskou. Taktéž doufám, že knížka bude skvělá a začnu ji číst co nejdříve.
A co se ten týden vůbec událo? Skoro nic. První věc ze kterou mám hroznou radost, je nová spolupráce s Mladou frontou od které mám už zmíněnou knihu Dohoda s láskou. Když jsem se to dozvěděla, tak jsem doslova skákala radostí do vzduchu a hned jsem to musela říct mámě, která z toho byla stejně nadšená jako já.
A poslední největší věcí bylo to, že jsme si koupili nových dvanáct Andulek do naší venkovní obří voliéry. Určitě vám ji někdy vyfotím spolu s Andulkami, abyste viděli jak je velká a jaké Andulky máme. To bude pro tentokrát vše. Doufám, že se vám článek líbil a že jste si ho užili.

Co jste minulý týden přečetli vy?

Facebook: Reading with Lucy | Instagram: readingcookingwithlucy | Twitter: readingwithlucy

7 komentářů:

  1. Zajímalo by mě, jestli už máš na blogu nebo někdy budeš mít nějaké knihy o myšlenkách a životě, jako například něco typu Alchymista od spisovatele Paulo Coelho?

    O zamyšlení a životě je částečně i můj blog♥

    IDEY JEDNÉ HOLKY

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Ano snese. Už od svého narození jsou u sebe a pán je měl v malé kleci a bylo jich tam dvacet. My máme obří voliéru kam se každá andulka schová. :D

      Vymazat
  3. Pekne knihy ja cetla Pinocchia do skoly, Larse Keplera, Robothama a Cesku :)
    Katy

    OdpovědětVymazat
  4. Promiň, že odepisuji takto pozdě. Ale už vím, že týdny s knížkou budeš psát a tak se na to moc těším. Přeji ti krásný den. :)

    OdpovědětVymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥