UNBOXING #24

8. 9. 2016


Od Mladé fronty mi přišel druhý balíček s knihou, kterou jsem si vybrala. Vůbec jsem nevěděla, že takováto kniha vůbec je a hodně se na ni těším. Určitě mi napište, jestli jste ji četli a popřípadě jak se vám líbila, budu moc ráda za to. Vůbec nevím, co od ní mohu čekat, protože tento příběh je velice originální. A co je to vůbec za knihu?


Takto balíček vypadal.


Kuk co je tam?



Vybrala jsem si knihu Možná v jiném životě. Vůbec ji neznám a ani jsem nečetla žádnou recenzi, tak nevím, co od ní mám očekávat, ale jediné co vím, tak to, že se na ni hodně těším. Právě čtu Lásku podle Shakespeara a až tuto knihu dočtu, tak se na sto procent vrhnu na tuto krásku. Moc mě ale mrzí, jak jsou dělané kapitoly viz. další obrázek, ale co to se dá přežít.

Anotace: Podmanivý příběh o mladé ženě, jejíž osud závisí na tom, jak se rozhodne, když znovu potká svou první lásku. Ve střídajících se kapitolách se před námi odvíjejí dva možné scénáře – s překvapivě rozdílnými výsledky.

Hannah Martinové je devětadvacet a stále ještě netuší, co se životem. Od promoce žila v šesti různých městech a vystřídala bezpočet zaměstnání. Poté co se v New Yorku zaplete se ženatým mužem, rozhodne se vrátit zpátky do rodného Los Angeles. Zabydlí se u své kamarádky Gabby, která ji zavede na večírek s dávnými přáteli. Právě tam se Hannah setká se svým bývalým přítelem Ethanem. Gabby chce ale už po půlnoci domů a Hannah se ocitá před těžkou volbou – buď odejde s kamarádkou, anebo zůstane s Ethanem. Váhá. Co se stane, když odjede s Gabby? A co se stane, když ne?


Od této chvíle se kniha štěpí na dva různé příběhy s velikými důsledky pro Hannah i pro lidi kolem ní. A jak se obě odlišné reality rozvíjejí, vyvstávají v příběhu hlubší otázky o osudu a pravé lásce: Platí, že co se má stát, to se stane? Jak moc náš život určuje náhoda? A existuje něco jako spřízněná duše? Hannah věří, že ano. A v obou světech je přesvědčená, že ji našla.


Zaujala vás tato kniha?


22 komentářů:

  1. Slyším na knihu jen a jen chválu. Snad se ti bude líbit :
    Katy

    OdpovědětVymazat
  2. O knihe som ešte nepočula a hoci je zameraním iná než obvykle čítam, vyzerá pomerne zaujímavo :-) Prajem ti príjemné čítanie :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Hmm, tak o téhle knížce jsem tedy neslyšela, ale nevypadá rozhodně špatně :D Navíc má moc pěknou obálku *-* Jinak, nový vzhled? :D Jsem teď nějakou dobu byla jako v jeskyni, že jsem blogy skoro vůbec nenavštěvovala a na všechno kašlala, tak jsem jako Alenka - anebo jsem to zapomněla, že už jsem to viděla :D Vypadá to moc hezky :3 Jen trošku ruší ty háčky a čárky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano nový vzhled je už delší dobu. Háčky a čárky to sice ruší, ale s tím nevím co mohu udělat. Mě to při čtení zase tak moc nevadí. :)

      Vymazat
  4. Tak tohle mě hodně zaujalo. Vždycky si řikám co by bylo, kdybych se rozhodla jinak....rozhodně se těším na recenzi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je tak to jsem moc ráda. Snad bude recenze co nejdříve. :)

      Vymazat
  5. Ja ji znam, kdysi jsem ji hodne chtela

    OdpovědětVymazat
  6. Knihu mám doma, ale ještě jsem nebyla schopná ji přečíst. :D Jsem zvědavá na recenzi. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný přírůstek! :)
    Přeji pěkné čtení a těším se na recenzi :)

    OdpovědětVymazat
  8. Knihu poprvé vidím u tebe :) Vypadá zajímavě. Rozhodně se budu těšit na recenzi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda, že se těšíš snad bude co nejdříve. :)

      Vymazat
  9. O knize jsem zatím neslyšela, ale Tobě přeji krásné čtení :)

    OdpovědětVymazat
  10. Obálka je moc pěkná a anotace lákavá. Já osobně bych byla trochu na vážkách, jestli do knihy jít nebo ne, protože to bude nejspíš velmi reálné a silné a takové příběhy bývají krásné, ale v tuhle chvíli potřebuju něco, co mě přivede do světa fantazie. :o))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na ni moc zvědavá. Mám také taková období, kdy chci aby ě kniha přivedla do světa fantazie, ale teď naštěstí ráda čtu všechny knihy. :)

      Vymazat
  11. Wau o tejto knižke som ešte nepočula a ani som ju nikde nevidela, ale vyzerá zaujímavo :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥