CO PRÁVĚ ČTU: LÍSTKY VE VĚTRU

28. 10. 2016


Krásný pátek a krásné volno přeji. No bože zase bude začátek dalšího měsíce? To je, ale rychlost nedávno bylo září. Tak co už dlabete dýně? Já jsem už tři vydlabala a zbytek máme jen tak na ozdobu a samozřejmě na polévku. Nemyslete si, že my Halloween slavíme, právě naopak vůbec to neslavíme, ale já mám ráda, když si nějakou tu dýni mohu vydlabat a už třetím rokem si pěstujeme domácí dýně, abychom v říjnu měli s čím ozdobovat zahradu a jíst dýňovou polévku.

Momentálně touto dobou se asi vzbudím a začnu se chystat na cestu do Krkonoš. Proč píšu: touto dobou se chystám? Protože článek je přednastavený na šestou hodinu, abyste dneska nějaký článek měli. Ale dost vykecávání jdeme ke knize.

Zrovna čtu Lísky ve větru (druhý díl Květů z půdy) a zatím je knížka opravdu skvělá. Začala jsem jí číst ve středu, tak jsem zatím jen na začátku. Hodně jsem zvědavá, jaký příběh se v tomto dílu skrývá. Jelikož si nečtu u zbytku dílů anotace, tak vůbec nevím co čekat. To je také důvod proč vám sem nedám anotaci, za prvé by si ji mohl přečíst člověk, který nečetl ani první díl tudíž by znal nějaký spojler a za druhé bych si anotaci omylem přečetla i já kdybych ji sem dala.

Po přečtení prvního dílu jsem se hned musela vrhnout na film, který byl skvělí, bohužel mi přišel hodně rychlí, ale to je jasné jinak by měl čtyři hodiny. Ale stejně doporučuji spíše knihu než film jelikož v knize je toho více a také mi přijde, že jejich babička je tam více zlá než ve filmu (opravdu je to tak).

Užijte si pátek a hlavně si nezapomeňte dneska číst!


Četli jste tuto knihu a jaká kniha dělá společnost vám?

6 komentářů:

  1. Rozhodně si počkám na recenzi, protože si tak nějak nejsem jistá, jestli si je pořizovat :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já budu dělat recenzi pouze na první díl, protože recenze na další díly to by bylo trošku blbé. Protože někdo nějaký díl nečetl a já tam dám anotaci a bude vědět co se stalo atd...
      Ale zatím se mi tato série moc líbí a možná druhý díl je zatím o malinko lepší. :D

      Vymazat
    2. Tak to ja bych dala recenzi na vsechny. Kazdy uz si musi rozhodnout, jestli to chce cist nebo ne. A pokud tam mas napsany anotace, tak s tim musi kazdy pocitat :-)

      Vymazat
    3. Tak uvidím ještě se rozhodnu. :D

      Vymazat
  2. Knížku neznám, ale vypadá to hodně zajímavě :) Tak pěkné čtení a těším se na recenzi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se těšíš na recenzi, ale jak jsem psala u předchozího komentáře, tak recenze bude pouze na první díl, tak snad ti to nevadí. :D

      Vymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥