UNBOXING #25

5. 10. 2016


Dnešní den mi přijde strašně ospalí. Snad mi pomůže káva, kterou jsem si udělala (i když vím, že na mě moc káva nepůsobí :D ). Včera mi přišel velice očekávaný balíček, který měl malinko zpoždění a tak jsem ani nedoufala, že mi přijde. Je to recenzní výtisk od skvělého Baronetu, na který jsem se těšila už od května. Bohužel musím přiznat, že mě celkem zklamala obálka, protože originál je o hodně lepší. Ale není to zase taková tragédie, jen mě to hodně překvapilo.
Dost kecání a jdeme na to!


Balíček přišel trochu pomlácený, ale nakonec samotná kniha byla ve výborném stavu.


Kuk co je tam.



Je tam kniha Navždy a věčně a jejich ediční plán. Jak jsem psala, hodně mě překvapila obálka, ale následně i skvělá tloušťka. Přesně takto tlustší knihu si představuji na podzim. Večer po dočtení knihy Bez šance, jsem se na ni musela vrhnou, i když jsem měla jít už dávno spát. Jsem sice na začátku, ale zatím se mi knížka moc líbí a je o velice zajímavém tématu. Moc se těším, jak celá knížka dopadne.

Anotace: Pro někoho může být mlčenlivost zbraní. Pro Mallory „Myšku“ Dodgeovou představuje štít. Naučila se, že nejlepším způsobem, jak přežít, je neříkat nic. Přestože od její noční můry uplynuly už čtyři roky, dělá si starosti, že svůj strach nikdy nepřekoná.

Po letech domácího vyučování adoptivními rodiči se musí Mallory postavit čelem k tomu, že maturitní ročník stráví na veřejné střední škole. V hlavě se jí odehrávaly všelijaké děsivé scénáře, nikdy se jí však ani nesnilo o tom, že hned první den ve škole narazí na Ridera Starka, svého kamaráda a ochránce, kterého neviděla už od dětství.

Netrvá dlouho a Mallory si uvědomí, že pouto, jež kdysi s Riderem sdílela, nezesláblo. Naopak, čím víc se jejich vztah prohlubuje, tím víc vychází najevo, že dívka není jediná, kdo zápasí s minulostí. Když se Riderův život vymkne kontrole, Mallory se musí rozhodnout, jestli zůstane mlčet, nebo promluví. Kvůli lidem, které miluje, a kvůli vlastní budoucnosti musí pravda vyjít najevo.


Zaujala vás tato kniha?


14 komentářů:

  1. Tak tuto knihu jsem pro nakladatelství Baronet recenzovala a je naprosto úchvatná. Nejlepší dílo, které jsem od autorky četla. Hrdiny jsem si zamilovala. Určitě přeju krásné počtení a věřím, že budeš spokojená, protože je to silný a emotivní příběh a já se ke knize budu ráda vracet. <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé tak to je super. Zatím se mi to moc líbí a věřím, že se mi to jak píšeš bude líbit. :)

      Vymazat
  2. Nečetla :/ Vypadá ale moc zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
  3. Doufám, že budeš stejně nadšená jako já, protože za mě je kniha dokonalá :3
    Přeji pěkné počtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím jsem teda hodně nadšená je perfektní. A děkuji. :D

      Vymazat
  4. O knihe počujem prvýkrát a vyzerá pomerne zaujímavo, páči sa mi obálka. Uži si čítanie :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji je moc skvělá. Teda zatím je skvělá, ale věřím, že bude skvělá až do konce. :D

      Vymazat
  5. Knížka mi přijde podobná námětem knihy Bez naděje, ale jinak to vypadá super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je podobná to máš pravdu. Ale tady jde o jinou hlavní tématiku. :)

      Vymazat
  6. Kniha vypadá opravdu zajímavě. Možná si ji taky někdy přečtu :) I když můj seznam toho, co chci číst je tak dlouhý, že bych musela žít tisíc let a možná i víc, abych to všechno přečetla :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nápodobně. Seznam mám také dlouhý a ještě k tomu 49 knih doma, které jsem ještě nepřečetla. Kniha se mi zatím moc a moc líbí. :D

      Vymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥