Mega Unboxing #28 (tři balíčky)

1. 12. 2016


Po delší době je tu další Unboxing. Tentokrát vám tu ukáži tři balíčky, na které jsem se neskutečně moc těšila a po rozbalení mám z nich ještě větší radost. Na první fotce můžete vidět pouze dva balíčky, protože ten třetí mi přišel už dříve před pár dny, ale já jsem čekala ještě na další, abych vám mohla všechny spojit do jednoho článku. Myslím, že je to tak nejlepší. Tak a jdeme na to.



Jako první tu mám balíček, který mi přišel dříve než zbylé dva. Je to recenzní výtisk od skvělého Baronetu, kterému ještě jednou moc děkuji.


Balíček přišel trochu natržený, ale kniha byla ve výborném stavu.



Nakonec se tam skrývá kniha Seznam mrtvých. Jsem na celý příběh hodně zvědavá a doufám, že se mi bude líbit. Od této autorky jsem četla knížku Navždy a věčně, která se mi hodně líbila.

Anotace: Ella se před pár měsíci rozešla se svým přítelem Gavinem. Na začátku nového školního roku se s kamarádkou Linds rozhodnou, že si poslední rok na střední škole užijí naplno. Ovšem cestou z večírku je Ella přepadena neznámým útočníkem a všechno se změní. Sedmnáctiletá studentka se ocitá v centru vyšetřování pokusu o vraždu, přesto se snaží vrátit do zaběhlých kolejí.

Ella nedokáže setřást pocit, že ji někdo sleduje. Když se začnou záhadně ztrácet její spolužačky a objevovat mrtvá těla, dívka začne podezírat i své nejbližší přátele, včetně pohledného trenéra sebeobrany Jensena. Navíc se zdá, že vraždy mají něco společného se starou nešťastnou událostí. V malém virginském městečku Ella náhle neví, komu může věřit.
Seznam mrtvých je napínavý thriller pro mládež protnutý romancí, něco jako filmový Vřískot namíchaný s autorčiným románem Neohlížej se.



Jako další tu mám balíček s novou spoluprací od Grady. Ani si neumíte představit, jak jsem jásala, že si mě vyhledali a nabídli mi spolupráci. Teď ale k balíčku. Co tam asi je?




A je to kniha Dívka v ledu. O této knize jsem nevěděla do té doby, než mi právě Grada napsala e-mail o té spolupráci. Hodně se na knížku těším a dnes ji začnu na sto procent číst.


Anotace: Poté co je v parku v jižním Londýně pod vrstvou ledu nalezeno tělo mladé ženy, na místo přijíždí detektiv šéfinspektor Erika Fosterová. Oběť, krásná dívka z mocné a bohaté rodiny, měla podle všeho dokonalý život.
Když Erika začne pátrat hlouběji, vynoří se souvislosti mezi její vraždou a smrtí tří prostitutek, které někdo uškrtil, svázal jim ruce a hodil do vodních ploch po Londýně.
Jaká je spojitost mezi dcerou vlivného lobbisty, který si myslí, že může ovlivňovat i vyšetřování, a mrtvými imigrantkami? Jaké temné tajemství dívka v ledu skrývala?
Čím více se Erika přibližuje k odhalení pravdy, tím více se vrah blíží k Erice. Poslední případ detektiva šéfinspektora Fosterové skončil katastrofou a smrtí pěti policistů včetně jejího manžela. Eričina kariéra visí na vlásku, musí bojovat s vlastními démony i s vrahem, který je hrůznější než kdokoliv, komu čelila v minulosti.
Dopadne ho dříve, než udeří znovu?


A jako poslední tu mám balíček od známé blogerky Quackersmessy life, která překrásně fotí. Minulý měsíc mi poslala její novou svíčku, kterou sama dělala. A když jsem zjistila, že na Prosinec bude další s vůní připomínající vánoce, tak jsem si musela jednu rezervovat. A tady ji máme.





No není krásná, a jak překrásně voní po vanilce, skořici a kokosu. Škoda, že si nemůžete čichnout. Jsem hodně ráda, že svíčka na prosinec přišla hned dneska prvního, což je u tohoto nákupu super. Svíčka stojí 280 korun i s poštovným a tak neváhejte a jednu si kupte. Pozor tyto svíčky jsou droga. Mně provoní vždy celý pokoj, což třeba drahé Yankee candle mi nikdy neudělaly.



Četli jste některou z těchto knih? A objednali jste si také svíčku?

41 komentářů:

  1. Nechci být rýpavá, fakt upřímně by mě to zajímalo .. koho takové články zajímají. Nepřináší nic nového, žádný tvůj vlastní názor, pohled na knížku. Není tu recenze, nic. Fotky máš krásné, ale projet si obrázky knížek a přečíst si anotaci může každý na stránkách nakladatelství. Fakt nevím kde a kdy se vzal trend unboxingů, ale dodnes nechápu jakou to má cenu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi pointu to bude mít. U mě to je nejoblíbenější, nejčtenější a nejkomentovanejší článek vždycky, tak asi je více lidí kterých to baví. Sama jsem se ptala v jednom mém dotazníku co čtou u mě čtenáři nejvíce jako první recenze a pak hned Unboxingu. Já sama miluji tyto články u ostatních a kolikrát je recenze méně čtená než unboxing,tak je jasné, že lidi to více zajímá.:)

      Vymazat
    2. Unboxingy jsou jedny z nejčtenějších článků, "čtou" se dokonce více než recenze, takže jejich účel, kromě samotného ukázání, co se rozbaluje, je snad jasný.
      Já mám podobný typ článků ráda, protože se vždy inspiruji co číst, a když jsou fotky fakt povedený, což v případě Lucy jsou, tak nevidím problém. Vždy si jen říkám, když se někomu nelíbí, nemusí na ně vůbec klikat :)

      Vymazat
    3. Souhlasím s tebou Baru. Když se někomu nelíbí, tak ať na to neklikají. A moc děkuji za pochvalu na fotky. Udělalo mi to hroznou radost. :D

      Vymazat
  2. Ano,unboxing je populární,nevim proc ale je to mnohem lepsi,nez treba nekdy recenze😂😂
    Me si inspirovala zase ke zmene vzhledu ,protoze Seznam mrtvych,wau 😂
    Katy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak :D Recenze kolikrát přečte méně lidí, přitom by měly být čtenější. Je to divné, ale je to tak. Seznam mrtvých vypadá hodně dobře jsem na knihu moc zvědavá. :)

      Vymazat
  3. Oo bože ta svíčka je nádherná.Doufám, že si ji taky někdy objednám. No a knihy taky super.😉😀

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím svíčka je nádherná. Určitě si ji objednej, protože i krásně provoní pokoj. :D

      Vymazat
  4. Ta svíčka! <3 můj vnitřní svíčkofil ti vážně závidí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem z ní naprosto nadšená. Zrovna ji mám zapálenou a nádherně voní jak tou vanilkou, tak i kokosem a skořicí. :)

      Vymazat
  5. Krásné knihy i svíčka :) Obojí si pěkně užij :)

    OdpovědětVymazat
  6. Omg, you have got a lot of this books! Sorry I don't speak in your language, but I'm from Poland and I understand everything ;) it's easy also funny XD
    Greets!

    Fan of books ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Parádní balíčky:-)
    Nad těmito svíčkami také uvažuji,asi je zkusím.
    Jinak já jsem pro unboxing. Na jedné stránce jsem byla dobrým terčem, ale presla jsem to. Kdo to chce číst, tak ať čte a naopat. Vždyť je to tak jednoduché;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím názorem na Unboxing máš velkou pravdu. Nevím je to tak jednoduché si tyto články neprohlížet, když vás to vůbec nezajímá. Prostě si jen počkejte na článek, který vás bude bavit. Přesně takhle to mám já. Když mě něco nebaví nebo nezajímá, tak na to neklikám a nečtu si to.
      Svíčky určitě zkus vyplatí se jsou nádherné a parádně voní. :D

      Vymazat
  8. Krásné přírůstky a nádherné fotky!! :)
    Užij si čtení a těším se na recenze :)
    Jinak ke komentáři nahoře: naprosto souhlasím se slovy ostatních- když se mi to nelíbí, tak na to neklikám ne? Já osobně unboxingy miluji a ve valné většině se z nich dozvídám mnoho :)
    Opravdu nechápu tyhle lidi (nemluvím k slečně nahoře), kteří rejpou do všech okolo místo toho, aby si zametli přes vlastím prahem -_- Bohužel těchto typů bytostí přibývá :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ti za pochvalu! :D
      Já také to vše neříkám slečně nahoře (ta to napsala dobře a nerejpala se v tom jen řekla svůj názor, který byl napsaný opravdu dobře). Jen chtěla vědět pointu těchto článků, tak odpovídám. Doufám, že jestli to čte, tak si to nebere osobně.
      S tím, že tyto typy lidí přibývají máš pravdu. Stále se to řeší, ale já se ptám PROČ? stejně to budeme psát, když nás to baví i u ostatních. A že se to pár lidem nelíbí jejich smůla, ať si přečtou něco jiného co je bude bavit. Já si také nečtu články, které mě nezajímají nebo nebaví, tak ať to zkusí i oni. :D

      Vymazat
    2. Přesně! :D
      Nejlepší je, když něco zkritizují a zároveň to dělají i oni :D U toho se vždycky pobavím :D
      Konstruktivní kritiku naopak vyhledávám, protože mi pomáhá se ve psaní zlepšovat, ale to, co se stalo teď trendem není nic jiného než rejpáni z nudy do všeho, co mi projde před nosem -_-

      Vymazat
    3. Ano ve všem s tebou souhlasím. Bohužel je to čím dál tím horší a je víc a víc lidí, kteří rádi rejpají. Nic není psáno na slečnu nahoře na ni to nemyslím, ale hodně mě štvou lidi, kteří hledají chyby u někoho jiného a přitom oni sami něco neumí a jsou také v něčem špatní.

      Vymazat
  9. Skoda ze nejde pres draty poslat vuni :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si také říkám a strašně mě to štve. Asi to budu muset vymyslet. :D

      Vymazat
  10. Obě knížky vypadají skvěle. Zatím se na žádnou z nich nechystám, ale možná se k nim jednou dostanu :) I svíčka vypadá fakt luxusně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím knížky vypadají skvěle a svíčka vypadá opravdu luxusně i tak voní. :D

      Vymazat
  11. Moc pěkné kousky :) Na obě knížky mám taky zálusk a ta svíčka! :) Je úžasná :) Jinak k tématu unboxingů- já je mám ráda :) ráda se třeba kouknu na to, co kdo čte a občas se inspiruju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balíčky mi udělaly ohromnou radost. Já se také ráda kouknu třeba kdo si co koupil apod... :D

      Vymazat
  12. Ten seznam mrtvých mi přišel spolu s Bratrstvem a jakmile dočtu jedno útlé fantasy českého autora, vrhám se na něj! Jsem tedy upřímně zvědavá, protože Armentrout má skvělé knihy, takže věřím, že budeme nadšené. :o) Dívka v ledu vypadá krásně, ale to by byl žánr spíš pro Wish, než mě. Jinak svíčka super, zbožňuji vonné svíčky. :o) Užij si čtení!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také si užij čtení! :D
      Na Seznam mrtvých se moc těším. Doufám, že mě žádná z těchto knih nezklame. :)

      Vymazat
  13. Bože ty zápalky jsou tak rozkošné ! Asi si taky svíčku pořídím je to i pěkný vánoční dárek, takže moc děkuji za typ! :) Jinak jsou knihy krásně a s tím uboxigem mě u těbě vždycky baví! Tvoje fotky jsou čím dál tím lepší a já se citím už jako amatér hihi :D Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš zač za typ :)
      Ježíš teď se po té obří pochvale tady červenám :D Jsem hodně ráda, že se ti fotky líbí. A také se měj krásně! :D

      Vymazat
  14. Krásné novinky, sama mám zálusk na Seznam mrtvých a Dívku v ledu :) Užij si čtení a měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že budu z obou knih nadšená. Také si užij čtení!!! :D

      Vymazat
  15. Vím, že to je málo pravděpodobné, ale zrovna tyhle dvě knížky mám v hledáčku a přemýšlím, jestli si je koupit nebo ne(spíš kdy si je koupím) :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No zatím ti nemohu říct jestli jsou dobré nebo ne. U Dívky v ledu jsem úplně na začátku. Je zatím skvělá, ale přece jenom se to může změnit. :)

      Vymazat
  16. Seznam mrtvých mám také na seznamu. Budu se těšit na recenzi. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že se těšíš. Já jsem na knížku zvědavá a snad mě nezklame, protože její kniha Navždy a věčně byla dobrá, tak jsem zvědavá na tuhle. :D

      Vymazat
  17. Balíček ťa musel teda riadne potešiť! Gratulujem k novým prírastkom ʕ•́ᴥ•̀ʔっ

    * Le blog de la Licorne *

    * Súťaž s Notinom o kupón v hodnote 20€ *

    OdpovědětVymazat
  18. "Mě provoní vždy celý pokoj což třeba drahé Yankee candle mi nikdy neudělali."
    - mně
    - neudělaly
    - interpunkce a slovosled...

    Lucy, 2 hrubky v jedné větě bych u recenzentky knih nečekala... naopak bych čekala pořádnou kontrolu :/

    Nezlob se, ale není to poprvé a jen tu zbytečně kazí dojem fajn článku :)

    Možná ze mne mluví profese, ale tohle by sis měla hlídat...

    Tereza

    OdpovědětVymazat
  19. Dívka v ledu mě rozhodně zaujala :) A svíčka vypadá opravdu lákavě, ale ta cena je na mě celkem vysoká.

    OdpovědětVymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥