UNBOXING DVOU BALÍČKŮ #31

24. 2. 2017

Dnes tu pro vás mám nový Unboxing, který jsem dala dohromady, protože ve středu mi přišel balíček a dnes v pátek, tak aby tu nebylo hodně článků na Unboxing.
Oba balíčky obsahují recenzní výtisky první je od Grady a druhý od Albatrosmedia. Tak jdeme se mrknout, co se tam nakonec skrývalo.



Jako první tu mám recenzní výtisk od Grady a to tedy druhý díl knihy od výborného autora, který napsal Dívku v ledu. Tuto knížku jsem hrozně moc chtěla od té doby, co jsem přečetla tu předchozí knížku a tak jsem moc ráda, že ji mám už doma. Hodlám ji číst hned po knize, kterou zrovna čtu a jsem na ni neskutečně zvědavá, snad bude tak výborná jako první díl.





Anotace: Jedné horké červnové noci je detektiv šéfinspektor Erika Fosterová přivolána k brutální vraždě. Oběť, vážený praktický lékař, je nalezen ve své posteli udušený. Zápěstí má svázaná a oči pod průhledným sáčkem upevněným těsně pod hlavou vypoulené.
O několik dní později umírá za podobných okolností další muž a Erika společně s kolegy Petersonem a Mossovou tuší, že čelí sériovému vrahovi. Ten své oběti sleduje a vyčkává na vhodný okamžik, kdy udeří.
Co mají oba mrtví společného? Existuje v jejich minulosti nějaké tajemství, které by je mohlo spojovat? A co je spojuje s vrahem?
Erika dělá vše pro to, aby Nočního lovce zastavila a dopadla, i když opět riskuje a dostává se do konfliktů s nadřízenými. A navíc možná vrah začíná sledovat i ji...




Od Albatrosmedia mi přišla tato nádherná knížka o Paříži. Neskutečně se na ni těším, protože jsou tam jak recepty, tak i příběh samotného autora jak se vypořádal v kuchyni v Paříži. Pravě celá knížka je o něm což je skvělé, jelikož je to podle skutečnosti a to je o dost lepší. A ta obálka? No nemám slov nádhera.





Anotace: Tak jako mnozí další, známý autor kuchařek a cukrář David Lebovitz snil o životě v Paříži od chvíle, kdy toto kouzelné město poprvé navštívil. Nyní se mu to konečně povedlo a začíná nový život v hlavním městě Francie, ale brzy odhalí, že žít v Paříži není tak jednoduché, jak by se mohlo zdát. Naštěstí má tajný recept na přežití – své kuchařské dovednosti. Žádný protivný francouzský úředník totiž neodolá čokoládovému dortíku… David s vtipem a nadhledem vypráví o svých zážitcích v tomto úchvatném, občas šíleném městě, o tom, jak se do Paříže zamiloval a jak se jí pokoušel porozumět. Jeho zábavné historky jsou prokládány autentickými recepty na sladké i slané pochutiny, jako jsou vepřová pečeně s glazurou z hnědého cukru a bourbonu, krocan dušený v Beaujolais Nouveau se sušenými švestkami, koláč se slaninou a sýrem s modrou plísní, čokoládovo-kokosové marshmallows, čokoládové dortíky s mandlemi nebo madlenky s citronovou polevou.

Četli jste některou z těchto knih? Hodláte si některou koupit?

22 komentářů:

  1. Obě bych brala všema deseti. Ať se líbí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Vypadají naprosto božsky! :D Měj se krásně. :)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Jsem na něj hodně zvědavá. Dnes knihu začnu číst večer. Měj se krásně. :)

      Vymazat
  3. Sladký život v Paříži zní zajímavě a má krásnou obálku!
    Přeji ti krásné čtení !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Má překrásnou obálku to souhlasím. Také ti přeji krásné čtení a měj se nádherně. :D

      Vymazat
  4. Noční lov mi taky dorazil, moc se těším. Ať se knihy líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad se nám bude knížka líbit. Dnes ji hodlám začít večer číst až dočtu knížku co zrovna louskám. Měj se krásně. :)

      Vymazat
  5. Moc pěkné kousky :)Noční lov vypadá zajímavě a docela bych ho chtěla zkusit i když se mi Dívka v ledu moc nelíbila :D A ta druhá knížka mě také láká, já bych u ní asi pořád měla chuť na sladké :) Hezké čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To opravdu jsou krásné kousky a jsem za ně neskutečně vděčná. Dívka v ledu se mi moc líbila, tak věřím, že i Noční lov bude to prvé pro mě. Ta druhá knížka je také hodně krásná. Já u ní nebudu mít chuť na sladké, protože od té doby co tři roky pracuji na praxi v cukrárně, tak jsem si od sladkého odvykla a radši si dám něco teplého z kuchyně než z cukrárny. Měj se krásně. :D

      Vymazat
  6. Ta Paříž vypadá nádherně. Už jsem pokukovala po té, kterou teďka čteš a ty mi sem dáš další Paříž :) No nedá se nic dělat, další knihy putují na wishlist :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se moc omlouvám :) Ale aspoň jsem ti dala do wishlistu nové kousky a nemáš ho alespoň prázdný nebýt mě. :D (Ironie) Měj se krásně. :)

      Vymazat
  7. Miluji thrillery, vaření a knihy podle skutečných událostí. Takže hadej co? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hádám to, že si je nejspíše koupíš, ale jsem blondýna, tak promiň jestli jsem to pochopila špatně :D
      Měj se krásně. :)

      Vymazat
  8. Ani jednu jsem nečetla, ale chtěla bych si přečíst Dívku v ledu :)

    http://katiehoral.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu si určitě přečti je výborná. Měj se krásně. :D

      Vymazat
  9. Ta první knížka vypadá zajimavě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dívka v ledu byla skvělá, tak snad i tento druhý díl bude stát za to. Měj se krásně. :D

      Vymazat
  10. Nádherné knihy. Na noční lov se také chystám :) Snad se budou knihy líbit. Už teď jsem zvědavá na recenze :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Noční lov je zatím skvělý, tak jsem zvědavá na konec. Jsem ráda, že se těšíš na recenze. :)

      Vymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥