TBR září 2015

3. 9. 2015


V září bych nejraději přečetla 4 knihy. Jsem na to zvědavá, protože budu zase chodit na praxe a tak nebudu mít tak velkou náladu si číst. Tak uvidíme, jak to nakonec dopadne.


Jako první bych chtěla ještě tento týden přečíst Trhni si! od Andrei Kabeláčové. Zatím se mi knížka moc líbí a tak jsem zvědavá, jak to skončí. Jsem na straně 201 z 392.




Další knihou je první díl z trilogie Léto. Všechny tři knihy jsem četla před dvěma lety a moc se mi líbili, ale vůbec si nepamatuji na nic z těch knih a tak bych si chtěla příběh znovu oživit. Doufám, že 4 knihy zvládnu v září přečíst. 


A kolik knih byste si chtěli za září přečíst vy?

8 komentářů:

  1. Trhni si je hodně známé, ale co jsme tak četla, tak by mě to zřejmě nebavilo. :)
    Pro mě je numero uno poslední díl Tetování krví - Pobočník, který teprve výjde stejně jako nová dračí série Talon. A pak bych ráda dočetla Kroky v temnotě, tak uvidíme, jak to se školou budu stíhat. Přiznám se však, že když je škola, čtu více než o prázdninách :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty čteš více když je škola, tak to tedy klobouk dolů já spíš přečtu toho hodně o těch prázdninách. Škoda, že by tě Trhni si! nebavilo mě se to moc líbí. :)

      Vymazat
  2. Asi 6, nebo 5 knih, ale asi to nezvládnu. Škola, je škola ... :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak škola je škola já také nevím jestli vůbec 4 knihy stihnu. :)

      Vymazat
  3. Krásný článek :)
    Já plánuji přečíst 5-7 knih,tak snad to zvládnu.
    Žádnou knihu jsem nečetla,ale Trhni si! jsem viděla film :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak se film jmenuje já znám se stejným názvem, ale to není stejné jako v knížce to je úplně jiné. Jak se tedy film jmenuje?

      Vymazat
  4. Já si dopředu neplánuju kolik knih bych chtěla přečíst za další měsíc. Ale přibližně každý měsíc přečtu 5-6 knih, takže bych i tento měsíc chtěla přečíst tento počet. :D Snad se to mně i tobě podaří! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak koukám, tak jsem asi nejpomalejší čtenář :) Já určitě budu hodně ráda, když stihnu ty čtyři knihy. Tak snad se nám to podaří. :D

      Vymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥