Láska podle Shakespeara (1,2,3) - Georgina Guthrie

3. 4. 2017


Je to už několik měsíců co jsem dočetla první díl, ale teprve v březnu jsem se dostala k druhému a třetímu dílu a konečně jsem se dozvěděla, jak celý příběh skončí. Díky výběru nového recenzního výtisku od Grady jsem zahlédla ne jejich stránkách, že konečně vyšel i třetí díl této skvělé romantické trilogie. A tak nezbylo nic jiného než se vrhnout na druhý díl a následně na třetí. V této recenzi vám shrnu všechny tři díly dohromady a tak se můžete dozvědět, jaký díl se mi nejvíce líbil.

Roztřeseně jsem vydechla, ale znělo to spíš jako odfrknutí, když mi najednou došlo moje chování. Co to k čertu vůbec dělám? Připadala jsem si jako prvačka na střední, která pronásleduje svůj poslední objev jako ztracené štěně a snaží se zjistit jeho rozvrh, aby se mohla v tu nejlepší chvíli příhodně zjevit odnikud.

Aubrey je normální holka, která chodí na univerzitu a žije si svůj školní život jako normální studentka. Bydlí na koleji spolu s dvěma kamarády a její nejlepší kamarádka je Julie. Bohužel vše se obrací ve chvíli, kdy do jedné hodiny přichází neznámí mladý učitel Daniel a který svým příchodem přiláká bezpočet dívčích očí. Všichni jsou s jeho přítomností úplně vedle.

Aubrey se do Daniela hned zamiluje, ale je si vědoma toho, kolik škody by mohla napáchat, kdyby s ním opravdu byla. Na druhé straně i Daniel se do Aubrey zakoukal, ale školní řád nedovoluje mít jakýkoli vztah se studentkami a tak dělá vše pro to, aby jeho city nevypluly na povrch. Jak to celé s Aubrey a Danielem skončí? Jaké následky bude mít jejich vztah? A přijde se vůbec na to?


Láska podle Shakespeara 1,2,3

Words 1,2,3

Georgina Guthrie

Grada/Cosmopolis

2016,2017



Psát vám, že se mi to nakonec hrozně moc líbilo, asi nemusím, protože jistě jste si to už odvodili a je vám to vše jasné. Teď jsem hrozně ráda, že jsem se rozhodla dělat recenzi hromadně na všechny tři díly, protože nastává ta chvíle, kdy mohu říct, jaký díl byl nejlepší a jaký naopak nejhorší.

Myslím si, že u mě budou vždy první díly nejlepší, jelikož tentokrát byl také první díl nejlepší, naopak druhý byl takový střední a třetí nic moc, tam šlo hlavně o sexuální scény mi přijde. Také se v tom díle nic závažného nedělo.

Postavy byly skvělý, ale Daniel mi občas lezl na nervy a někdy mi jeho věty přišly dost nevhodné. Jinak všichni byli naprosto výborní. Co se týče obálek, tak doufám, že nejsem jediná, komu se hodně líbí a nemohu se jich nabažit. Opravdu se moc povedly. Když se obálky dotknete, tak má takový gumovitý povrch, který jsem snad nikdy nikde neviděla na knihách, ale jedno mínus to přece jen má. Jdou tam hodně vidět otisky prstů, ale to je asi to nejmenší co může být.

Čtení tohoto krásného romantického příběhu mezi studentkou a učitelem jsem si hodně užívala a určitě bych ráda vyhledala i další knihy s tématikou zakázané lásky. Rozhodně doporučuji hlavně romantickým duším, které chtějí něco oddechového, ale i malinko napínavého. Jsem si na sto procent, že právě těmto lidem, ke kterým spadám, i já se tato trilogie bude určitě líbit. Jsem ráda, že jsem si knihy přečetla a že jsem neotálela v koupi prvního a druhého dílu. Knihy rozhodně doporučuji!


Mockrát děkuji nakladatelství Grada / Cosmopolis za poskytnutí třetího závěrečného dílu této skvělé trilogie.

Knihy si můžete koupit zde.

Výsledek obrázku pro grada            Výsledek obrázku pro cosmopolis nakladatelství

6 komentářů:

  1. Tady bude zase někdo utrácet! :D Tahle série vypadá opravdu dobře!! Z.
    www.susanboooklover.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad se ti celá série bude líbit. Měj se krásně. :)

      Vymazat
  2. Tak teďka jsem úplně nadšená, že jsem objevila tvůj blog, hrozně dlouho jsem nenašla tak pěkný blog věnovaný právě knížkám, které miluju :) krásný článek a tip na knížky, mrknu po té sérii, zaujala mě :)
    lifebynikys.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak za to jsem nesmírně ráda. Také vždy jsem nadšená, když objevím nový blog, který píše o knihách, které já naprosto miluji :)
      Moc děkuji za milá slova a přeji ti krásný den! :)

      Vymazat
  3. Kniha s podobnou tématikou je kniha od Collen Hoover Život jedna báseň. Moc doporučuji tuto knihu, je opravdu skvělá! :-)
    Moc pěkná recenze!
    Měj se krásně a hezký zbytek prodlouženého víkendu! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu už jsem četla a byla opravdu nádherná. :)
      Také si užij prodloužený víkend. :)

      Vymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥