Co jsem dostala k Vánocům 2014?

30. 12. 2014

Tento článek je o tom co jsem dostala za knížky k Vánocům 2014. Nedostala jsem jen knížky, ale i nějaké maličkosti které jsem potřebovala. Tento rok jsem dostala celkem 9 knížek, které byly na mém seznamu. Na facebook jsem dala jeden větší spoiler na tento článek a to fotku se všemi knihami. U této fotky byl i jeden komentář kolik kilo váží tato nadílka, tak jsem to zvážila a naskočilo mi tam krásné číslo rovných 5 kg. 


Tady mám celou kupu knížek, které jsem dostala.



Jako první tu máme knihu Zlodějka knih od autora Markuse Zusaka. Hodně jsem doufala, že dostanu filmovou obálku, protože tamta obálka se mi moc nelíbí, ale mámě se asi také líbila, tak mi ji koupila. Tuto knihu jsem chtěla, protože jsem viděla film, který se mi hodně líbil, tak jsem zvědavá jak se mi bude líbit kniha.
Další knihou je Život jedna báseň od autorky Colleen Hooverové. Nevěděla jsem jestli si přát knihu Bez naděje nebo tuto. ale nakonec jsem se rozhodla pro Život jedna báseň. Jsem ráda že jsem ji dostala, protože jsem četla spoustu recenzí na tuto knihu, které byly pozitivní.


Ani já jsem nezapomněla na mého oblíbeného autora Johna Greena. Jako další dárek jsem dostala Papírová města a hodně mě dostala obálka, která je ještě lepší než na fotce. Jsem zvědavá jak se mi bude líbit. Než začnu knihou Hledání Aljašky, tak bych vám chtěla říct jeden krátký příběh. U stromečku jsem začínala rozbalovat další dárek a teď najednou vidím že je to kniha Hvězdy nám nepřály, kterou jsem už četla a mám ji doma. Tak jsem řekla mámě, že ji už mám a máma říkala, že si to také myslela, ale radši to zabalila. Po rozbalení všech dárků se koukla máma na papír, kde byly všechny knížky, které koupila přes internet. A najednou tam viděla Hledání Aljašky. Oni to tam asi nějak přehlédly, tak jsem musela čekat až do pondělí kdy šla máma tu knížku reklamovat, nakonec jsem ji ale dostala. Kvůli tomuto nedopatření píši tento článek až teď. Hledání Aljašky jsem si také hodně přála a jsem ráda že mám všechny tři knihy od Johna Greena doma a krásně vypadají v knihovničce.


Další kniha je Zmrzlinové sedmé nebe od autorky Abby Clementsové. Tuto knihu bych si chtěla přečíst, hned jak přečtu knihu kterou právě čtu a moc se na ni těším.
Rozhodla jsem se že začnu číst všechny knihy od Sparkse, tak jsem si přála Bezpečný přístav. Sice jsem viděla film, ale to mi nevadí. Od tohoto autora jsem četla jen jednu knihu Poslední píseň, ale zase jsem viděla spoustu jeho filmů.


Kniha 100 dní štěstí mě zaujala na jednom blogu a od té doby si ji přeji, proto jsem byla nadšená, že jsem ji dostala. A hodně se mi líbí obálka.
Konečně jsem se dostala ke knize kterou čte skoro každý v tomto období a i já jsem se mohla připojit a začít číst Zimní příběh. Zatím se mi to hodně líbí a jsem zvědavá kdy konečně skočí z toho mostu a dostane se do budoucnosti. U této knížky se mi také líbí obálka.


Poslední kniha je Vypravěčka od autorky Jodi Picoultové. Určitě každý ví že jsem tuto knihu chtěla už delší dobu a jsem ráda že se mi přání vyplnilo a dostala jsem ji. Čekala jsem až do Vánoc, protože jsem neměla vůbec peníze na to abych si ji koupila sama.

Jaké knihy nebo věci jste dostaly vy a z čeho máte radost?

11 komentářů:

  1. Dostala jsi samé skvělé knížky, můžu si přijít nějakou půjčit? :D Ale opravdu, většina z nich je i na mém seznamu Chci si přečíst :)

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, krásné knihy, spoustu z nich si chci sama přečíst. Tak ať se ti všechny líbí! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Úplně všechny knížky, co jsi dostala, si chci taky přečíst. :D Teda až na papírová města, ty už jsem četla (a milovala!).

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne kusky,aj ja momentalne čítam Zimní pribeh a veľmi sa mi to pači.Od Nicholas Sparksa odporúčam všetky jeho knihy näjma Zapísnik jednej lásky alebo To najlepšie z nas alebo Najdlhšiu cestu.Takisto odporúčam Beznajdejnú ktorá bola jednoducho perfektná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se také zimní příběh líbí a určitě se na ty knížky kouknu. :)

      Vymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné knihy jsi dostala! Papírová města, Život jedna báseň, Zlodějku knih, Zimní příběh a můj velmi oblíbený Bezpečný přístav mám doma také :-)

    OdpovědětVymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥