Květnové čtení 2015

12. 6. 2015


V květnu jsem původně chtěla přečíst tři knihy, ale nakonec jsem přečetla jen dvě a jednu rozečetla. Už se těším na prázdniny, kdy budu číst o sto šest. Jsem hodně zvědavá na červen, kolik knih přečtu.


Jako první jsem přečetla Hledání Aljašky od Johna Greena. Musím říct, že se mi tato kniha líbila více, než Hvězdy nám nepřály a tak se posunula na první příčku knih Johna Greena, které jsem přečetla. Jsem hodně zvědavá na Papírová města, protože se někomu líbili a někomu ne. Také se těším, až si koupím Příliš mnoho Kateřin a také zjistím, jak se mi budou líbit. Jaké knihy od Greena jsou vaše nejoblíbenější?




Druhou a poslední knihou co jsem za měsíc květen přečetla je Bezpečný přístav od Nicholase Sparkse. Já jsem jako první viděla film, který se mi hodně líbil a tak jsem si k vánocům přála i knižní zpracování. Byla jsem na tuto Sparksovu knihu hodně zvědavá, protože jsem přečetla od něj pouze jednu knihu a to Poslední píseň, která mě dostala a kterou jsem četla už třikrát. A Bezpečným přístavem jsem se ujistila, že Sparks opravdu ničím nezklame a že má fakt dobré knihy. Kdo od Sparkse ještě nic nečetl, tak to rychle napravte.



A knihu, kterou jsem rozečetla a stále ji nemám přečtenou, i když mi zbývá jen dvacet stránek tak je V šedých tónech od Ruty Sepetysové. Na tuto knihu jsem byla hodně, hodně zvědavá a očekávala jsem od ní hodně. Nakonec se mi vše splnilo, a i když ji nemám ještě přečtenou, tak doufám, že mě na konci nezklame.




Četli jste nějakou tady zmiňovanou knihu? Kolik knih jste vy přečetli v květnu?

6 komentářů:

  1. Aj ja mám veľmi rada Aljašku a čo sa týka ostatných kníh od JG, tak Papierové mestá boli fajn, ale Poučka o podstate predvídateľnosti Katherín sa mi páčila o dosť viac. A V šedých tónech si chcem tiež veľmi prečítať, ale asi to nechám na zimu, pretože v lete mám radšej oddychové knižky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si V šedých tónech přečti. Už se těším na Papírová města. :)

      Vymazat
  2. Samé úžasné knížky! Hledání Aljašky bych si moc chtěla přečíst! :-D V šedých tonech je smutná, ale opravdu povedená knížka :) A Papírová města mě zklamala - místy mi přešly takové až nudné, ale poslední část byla skvělá :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si Hledání Aljašky přečti stojí za to. V šedých tónech jsem už přečetla a hodně se mi ta kniha líbila. A teď čtu Papírová města a zatím se mi to líbí. :)

      Vymazat
  3. Aljaška i Hvězdy jsou nádherné knihy :) Papírová města se mi také ohromně líbila. John Green je prostě John Green :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Papírová města zrovna čtu a zatím se mi tato kniha líbí. Ano John Green je John Green. :)

      Vymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥