TBR prosinec 2015

7. 12. 2015


Vím, mám trochu skluz, protože poslední TBR bylo na měsíc září a připusťme si, že je to už docela dlouho. Vůbec jsem nevěděla, co bych si v prosinci přečetla, ale nakonec jsem vybrala tři knihy z toho jedna, je dost tlustá.

IMG_1466

Určitě bych v tomto týdnu chtěla dočíst poslední díl Monumentu 14 Cesta pustinou, abych se mohla vrhnout na ostatní knihy. Jsem teprve na stránce 100, ale doufám, že to do konce týdne zvládnu dočíst, ale radši si nebudu dělat velké naděje. Tím nechci říct, že by se mi kniha nelíbila to vůbec ne, ale hrozně se těším na ty ostatní knihy.
IMG_1468

Další knihou je Zlodějka knih. Mí dlouhodobý čtenáři vědí, že jsem tuto knihu už četla v lednu, ale teprve teď jsem se dozvěděla, že jsem na ni neudělala recenzi a není nic lepšího si ji přečíst zrovna v tomto období. Moc se na ni znovu těším a vřele doporučuji si ji přečíst, a když ji číst nechcete, tak také doporučuji, zhlédnou film, který se hodně povedl.

IMG_1469

A poslední knihou je Zimní příběh. I u této knihy mí dlouhodobý čtenáři vědí, že jsem ji už jednou četla a také se mi moc líbila. Na tuto knihu už sice recenzi mám, ale říkala jsem si, že když už budou ty vánoce, tak bych si ji chtěla znovu přečíst. Minule jsem ji začala číst nějak pět dní po vánocích a teď bych ji konečně mohla číst o vánocích.

IMG_1470

A kolik knih byste si chtěli za prosinec přečíst vy a jaké?

8 komentářů:

  1. Zlodějka knih - skvělá , zimní příběh jsem viděla jako film a líbil se .Monument jsem zatím první díl a dobrý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máš stejné jako já. Ať se ti líbí i ostatní díly. :)

      Vymazat
  2. Takovou bychli jako zimní příběh by nepřečetla do 5. dnů :) Fakt ti se klaním. Na film jsme se dívali na 25. minulí rok ale teď jsem si strašně oblíbila film " Age of Adaline" doufám, že bude kniha :) Přeji ti krásné čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ale Zimní příběh četla snad měsíc :) Jen jsem ji začala číst pět dní po vánocích. :D

      Vymazat
  3. Krásné knihy! :)
    Všechny bych si je jednou chtěla přečíst,každopádně já jsem si na Prosinec napsala asi 10 knih,ale nevěřím,že to přečtu :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tolik knih bych asi já nepřečetla budu ráda i za tito tři. :)

      Vymazat
  4. Zlodějku knih mám doma už docela dlouho, ale pořád jsem se k ní nedostala.

    OdpovědětVymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥