UNBOXING #26

18. 10. 2016


Tak tu máme další Unboxing tentokrát z buxu, kde měli zase skvělé slevy a já jsem si tam koupila knihy, které jsem už hodně (opravdu hodně) dlouhou dobu chtěla. Podle mě většina z vás tyto knihy četla, ale já jsem si je koupila teprve teď a hodlám první knihu rozečíst hned po přečtení knihy, kterou zrovna čtu. Moc se na všechny knížky těším a věřím, že se mi budou líbit jako všem ostatním. A co se v balíku tedy nachází?


Balík byl trochu zničený, ale knihy uvnitř byly v pořádku.


Kuk co tam je?


Ano ano Květy z půdy, které jsem opravdu hodně dlouho chtěla. Každá kniha normálně stojí něco kolem tří stovek a na buxu mají výprodej a každá kniha stála 89 Kč.

Anotace: Po smrti otce zůstávají sourozenci Christopher, Cathy a dvojčata Cory a Carrie se svou matkou sami. Ta ovšem nemá peníze a tak se rozhodne pro riskantní návrat k velmi bohatým rodičům, kteří ji ale vydědili. Děti zavře do podkrovního pokoje a s pomocí své zlé matky jim nosí potřebné věci k přežití. Dětem vlastně nic neschází, kromě čerstvého vzduchu, živých květin a pocitu volnosti. Na půdě, kam je přístup jen z onoho pokoje si vybudují papírovou "zahradu" kde si můžou pětiletá dvojčata hrát. Postihne je ale nejedno úskalí, největším problémem začíná být dospívání Christophera a Cathy kteří se do sebe bezhlavě zamilují...


Druhý díl Lístky ve větru. Napíši anotaci jen u prvního dílu, aby vás to nelákalo si přečíst další anotace a následně vědět jak který díl skončí. Já osobně jsem přečetla anotaci pouze u prvního dílu, abych nevěděla, co bude dál následovat a nezkazila si překvapení.


Třetí díl Vykoupení ohněm.


Čtvrtý díl Setba minulosti.



A pátý díl Zahrada stínů.


Četli jste tyto knihy? Hodláte si je přečíst?

21 komentářů:

  1. Nejlepší volba :-) Vůbec nelituju, že jsem si je koupila loni za plnou cenu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všichni říkáte jak je to skvělé. Já se na ty knihy těším o to víc už abych přečetla knížku co zrovna čtu. :D

      Vymazat
  2. Sérii vůbec neznám, ale po projití ohlasů na Databázi knih si ji dávám na nekonečný seznam knih k přečtení. Takže děkuji za zajímavý tip na knihy, na které bych nejspíš nenarazila, budu netrpělivě očekávat recenze :)
    fiamorisrunning.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Recenze slibuji budou co nejdříve tyto knihy mají přednost :D Se divím, že o sérii nevíš a ani si to nečetla. A to jsem myslela, že jsem poslední na zemi. :D

      Vymazat
  3. O této serii jsem četla samou chválu, ale nečetla ji. Skoro se bojím toho, že to zavání incestem....Jsem zvědavá co na knihy řekneš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad mě knihy nezklamou. Když na ně slyším samou chválu. :)

      Vymazat
  4. Zatím jsem četla první díl a už je to víc než půl roku, takže bych se měla pustit do pokračování. První díl se mi líbil moc. Přeji pěkné čtení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super, že se ti první díl líbil. Já jsem dočetla knihu, kterou jsem měla rozečtenou a tak se vrhám na první díl. :D

      Vymazat
  5. Taky me to hrozne lakalo, ale nakonec jsem si rekla ne, tyto knihy nejsou v moji topce :-) Dam prednost jinym. Ale tobe preji hezke cteni :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Snad mě knihy nezklamou a budu z nich nadšená. :)

      Vymazat
  6. Hlásím se do klubu neznalců, tuto sérii vidím poprvé :D Vypadá ale hrozně lákavě, tak že bych... v těch slevách...? :D Děkuji za nalákání, přeji příjemné čtení a těším se na recenze! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se Divím že se tu najdou i lidé, kteří tuto sérii neznají. Recenze budou co nejdříve. :D

      Vymazat
  7. Moc pěkné knížky, už jsem nad nimi uvažovala, ale nakonec jsem se rozhodla pro jiné.

    OdpovědětVymazat
  8. Děkuji moc to mě těší. Série vypadá hodně dobře. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Skvělé knihy ! Já jě četla minulý rok na podzim a moc se mi líbili! užij si krásné podzimní čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, že si podzimní čtení hodně užiji. Čtu první díl a zatím to je vážně super. :)

      Vymazat
  10. Krásné přírůstky! :)
    Docela mě to zaskočilo, když na mě tato akce na FB vyskočila :)
    Přeji krásné čtené :)

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné přírůstky. :)
    Všechny obálky jsou nádherné. Uvažovala jsem, že bych si celou sérii koupila, ale nakonec jsem se rozhodla počkat, protože až moc nakupuji a málo čtu. Potom se divím, že mám víc jak 60% knížek v knihovně nepřečtených. :D

    Fandom Before Blood CZ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já si také říkám, že si nic nebudu kupovat, ale stejně si knihy koupím. A pak se divím, že mám celkem 52 nepřečtených knih. :)

      Vymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥