Wrap-up: Prosinec 2017

1. 1. 2018


Tak se vám po hodně dlouhé době hlásím s novým článkem. Jelikož teď bylo hodně práce a skoro žádné volno, tak jsem vůbec na blogování neměla čas a když už ten čas byl, tak jsem si raději četla. Začal nám nový rok a já jsem si zase říkala, že bych mohla pravidelně psát články a hlavně měsíční shrnutí, které má u vás velký úspěch.

A když je toho prvního, tak proč nenapsat článek hned teď? Musím vás ale předem upozornit, že jsem toho v prosinci moc nepřečetla, jelikož jsme měli v obchodě nával a skoro každý den jsem měla dvanáctky a tak když jsem přišla domů, tak jsem si chtěla buď jen číst, nebo se koukat na nějaký seriál popřípadě film. V lednu to určitě hodlám napravit, tak se nebojte!

Přečtené knihy: 2
Celkový počet stran: 612
Nejoblíbenější kniha tohoto měsíce: Diabolik - S. J. Kincaid


DIABOLIK - S. J. KINCAID

Počet stran: 372
 Hodnocení: 5/5

Výborná knížka, která se opravdu povedla. Moc jsem si čtení užívala a těšila se na to, jak celý příběh skončí. Jako první mě zaujala obálka, ke které nemám ani jednu výtku a ještě lepší je to, že když dáte pryč přebal, tak pod tím je to samé jen v černé barvě. Neskutečně vychytané. Příběh byl geniální a především originální. V knize je také romantická linka, která doplňuje celý příběh a hlavně té romantiky tam není mnoho, aby to moc nenarušovalo pointu celého příběhu. Rozhodně autorka vymyslela výborný děj, u kterého se nebudete v žádném případě nudit. Už od první stránky se do knihy dostanete a nebudete chtít přestat. Co se týče postav, tak některé jsem si zamilovala a jiné ne. Bohužel nemohu říct, kdo mi lezl na nervy, jelikož bych něco prozradila a to já opravdu nechci. Rozhodně knihu doporučuji a vy se můžete těšit na recenzi, která snad bude brzy.


POLIBEK V NEW YORKU - CATHERINE RIDER

Počet stran: 240
 Hodnocení: 4/5

Potom jsem se vrhla na něco oddechového a hlavně vánočního. Tato kniha splňovala úplně vše a tak jsem ji začala číst. Nemohu říct, že by to byla nějaká bomba, prostě to byla krásná a nenáročná oddechovka, která se odehrává v zimním období na Vánoce. Nic velkého od toho nečekejte, ale rozhodně ji doporučuji, jestli hledáte něco nenáročného, co vám nezabere tolik hodin čtení a hlavně u čeho nebudete muset myslet. Klasická romantika, u které od začátku víte, jak to skončí. Já jsem něco takového potřebovala a tak nemám nic k vytknutí. Jo a všimli jste si té nádherné vánoční/zimní obálky? Ta je tak nádherná a to normálně nesnáším fotografie na obálkách, ale tady mi to vůbec nevadí. Palec nahoru to se jim povedlo! I na tuto knihu čekejte recenzi.



A co vy jaké knihy jste přečetli v prosinci? Jak se vám líbily (popřípadě nelíbily)? Četli jste některou ze zmíněných knih nebo si ji chcete pořídit?

2 komentáře:

  1. Jako vždy dechberoucí fotky! :) Držím palce s lednovým čtením, také mi to v prosinci nešlo dle představ, tak snad to dohoníme :) Měj se hezky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji za pochvalu! :)
      Já doufám, že to dohoníme v lednu :) I ty se měj hezky a užij si první týden v novém roce!! :D

      Vymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥