Vetřelkyně a já - Klára Nováčková

21. 1. 2019


Jsem vždy hrozně ráda, když mi přijde nějaká zpráva od samotných autorů s tím, že by byli rádi, kdybych si přečetla jejich knihu a následně sepsala alespoň pár vět s tím, jak na mě kniha zapůsobila, a hlavně jak se mi líbila, popřípadě co bylo špatné. Tudíž nebylo výjimkou, že jsem byla ráda i za tuto zprávu. Musím přiznat, že jako první, co mě napadlo, když jsem zjistila, jak se kniha jmenuje je to, že to určitě bude fantasy či sci-fi. Vůbec jsem netušila, že to bude humorná kniha o nás ženách a že se u ní tolik nasměju.  

Také musím už teď na začátku prozradit, že jsem knihu nenosila do MHD, jelikož jsem se nechtěla chlubit tou obálkou. To ale není nic proti ní to vůbec. Ke knize sedí a je perfektní, ale přece jen ji ukázat na veřejnosti v plném autobuse lidí, tak to bych zrudla jako rajče, by si všichni mysleli, že čtu nějakou příručku o ženském ústrojí. Ale přece jen to jednu velkou výhodu mělo. Mohla jsem se nahlas smát doma, kde to bylo každému jedno, a to jsem si naplno užívala. 


VETŘELKYNĚ A JÁ

KLÁRA NOVÁČKOVÁ


GARAMOND

268 STRAN



Jak jsem vám tedy hodně nastínila, tak kniha je opravdu velice humorná a já jsem se pokaždé smála. Sice se našlo spoustu stránek, kde jsem jen četla a nesmála se, ale i tak převažují stránky, kde jsem se popadala za břicho a nemohla uvěřit tomu, že to autorka tak bravurně napsala.  
Celkově kniha je o životě autorky, ale opravdu humorně napsaného, který vás pohltí a vy jen čtete a čtete. Také se v knize vyskytuje hodně malovaných obrázků, které se taktéž velice povedly a byla jsem vždy ráda, když nějaká situace byla doplněná nějakým vtipným obrázkem. 

Tato knížka ode mě nedostane žádnou negativní připomínku. Prostě se povedla a rozhodně se alespoň v některých kapitolách někdo z nás holek pozná. Rozhodně skvělá kniha i pro kluky, aby zjistili něco víc o holkách a také to, že my ten život máme o poznání horší 🙂 

Mockrát děkuji autorce, jelikož, kdybych knihu nedostala do ruky, tak vůbec nevím, jestli bych si ji přečetla a jestli by si vůbec ke mně našla cestu. Ale vás čtenářky a čtenáře moc prosím, abyste tuto knihu přečetli, jelikož jestli hledáte humornou knihu, kde se od začátku do konce budete popadat za břicho a nahlas se smát, tak právě tato žlutá knížečka je právě pro vás. A pak napište autorce vaše pocity z ní, jelikož by byla určitě hrozně ráda, za vaši zpětnou odezvu. Já se jen budu těšit, až autorka vydá i nějakou další knihu, jelikož bych si ji moc ráda přečetla a věřím, že by byla skvělá. 

„ Asi v deseti jsem přestala doufat, že jsem adoptovaná, to když se u mě začaly objevovat zděděné defekty mého otce.“ 
strana: 11


Ještě jednou mockrát děkuji autorce za knihu. 
Knihu si můžete koupit zde A autorku můžete sledovat tady.

2 komentáře:

  1. Krásná recenze :D ♥
    Já popravdě bych taky váhala zda si knihu sebou brát :D Na titulní stránce to nejde moc vidět ale z boku jo ♥

    Humor málo kdy čtu ale tato zní dobře :)

    ALL ABOUT CANDYS LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji jsem ráda, že se ti článek líbí :) A určitě si knihu kup je skvělá a zasměješ se u ní. Přesně dělaná na dny, kdy ti není moc dobře a potřebuješ něco co ti spraví náladu :)

      Vymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥