ŠÉF MÔJHO ŠÉFA

5. 1. 2020


Sympatická a ambiciózna Nela má za sebou pohnutú minulosťBudúcnosť však vidí ružovo – má prácuktorá ju baví, šéfa, s ktorým si rozumie, a nezáväzného priateľa s výhodami. Jej pokojný život sa nečakane otrasie v základochkeď do firmy Predictors , kde pracuje, vstúpi jeden z jej vrcholových manažérov, Tomas Leroy. Jeho prílišná náklonnosť k nej ju nielen desí ale okamžite v nej vyvolá množstvo otázokKto je v skutočnosti šéf jej šéfa a čo je pravým dôvodom jeho príchoduČaká ju obdobie citových turbulencií alebo je len zbytočne podozrievaváZmätená Nela je odhodlaná dopátrať sa pravdy, ale na Leroya, je zdá sakrátka.... 

Knížka, která mě naprosto skvěle dostala do děje už po přečtení první stránky a kterou jsem měla ani ne do 24 hodin přečtenou, což u mě není vůbec obvyklé! 
O to více mě překvapilo, že není zas tak dobře hodnocená na databázi knih ani na GoodReads, jak jsem si nejdřív myslela. Za mě to byl objev roku 2019 a jsem hodně ráda, že jsem si ji přečetla.  

 Je to přesně ta romantika, kterou miluji. Zaměstnankyně se zamiluje do šéfa, kterého zpočátku nemá vůbec v lásce a ráda si z něho utahuje, pak mezi nimi přeskočí ta známá zamilovaná jiskra, ale následně tu máme všelijaké nástrahy, které jim v lásce stále zabraňují. No prostě dokonalá romantika, u které se nenudíte. 

Já jsem musela číst dál a dál, a to i přes to, že moc neumím číst ve slovenském jazyce. Ale tady ta slova lítala jako v tom rodném a naprosto jsem si to čtení užívala. Kniha ode mě dostala plný počet hvězdiček a klidně bych dala ještě více! 

Od Míši jsem četla ještě další dvě knihy, o kterých jsem také dělala články, tak se můžete mrknout. Jedná se o knihy: Posledný džentlmenRozhodnutie. S tím, že Posledný džentlmen byla za mě zatím ta méně skvělá, ale naopak Rozhodnutie byla výborná stejně jako tato kniha, o které dnes píšu. Rozhodně zkuste nějakou její knihu a pak dejte vědět jaké jste měly pocity z přečtení. 

Já ji mohu určitě doporučit lidem, kteří milují romantické knihy. Vám by se rozhodně mohla velice líbit! Já jsem z ní byla naprosto nadšená a rozhodně jsem ji nečetla naposledy. Momentálně čtu druhý díl, který je taktéž skvělý a jsem hodně ráda, že Míša píše i další pokračování, které by mělo být už čtvrté v pořadí!!! Jsem zvědavá kam až příběh Nely a Tomase doputuje a jak to s nimi bude dál. 

Knihu jsem obdržela zdarma od samotné autorky výměnou za článek. Nikdo ani sama autorka můj názor neovlivnil vše je napsané přesně tak, jak to cítím já. 

Míšu můžete sledovat na sociálních sítích: FacebookInstagram

6 komentářů:

  1. Kniha vypadá podle tvé recenze dobře, romantické knížky většinou moc nemusím, ale i tak mám pár oblíbených, které se mi fakt líbily. Možná dám této šanci:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bych byla moc ráda, kdybys ji zkusila. Já jsem hodně ráda, že jsem tomu dala šanci a nepřišla o něco co opravdu je dobré. Snad se ti to bude líbit tak jako mně, ale zase chápu, že každý je jiný a ne každému se vše líbí. Určitě mi pak někdy napiš jak se ti to nakonec líbilo, to by mě velice zajímalo ♥
      Mockrát děkuji za komentář a přeji nádherné pondělí ♥

      Vymazat
  2. Teší ma, keď sa českí čitatelia pustia do knihy v slovenčine. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to také těší u jiných lidí, že čtou i slovenské autory ♥ Já musím říct, že jich mám už několik přečtených a přijde mi, že autoři na Slovensku výborně píšou a za mě i o trochu lépe než češi :)

      Vymazat
  3. Jé, tak tohle vypadá hodně dobře. Jako taková příjemná jednochlamstka. ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak bylo to nádherné a přes to Vánoční období mi to parádně sedlo ♥

      Vymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥