Abeceda knihomola (A)

19. 3. 2015


Tento originální projekt mají na svědomí Marky a Kristý

Omlouvám se, že ho přidávám až ve čtvrtek, ale ostatní články do tohoto projektu budu přidávat v to úterý. Takže se máte na co těšit. Chtěla bych vám říct, že vymyslet něco na A bylo pro mě hodně těžké, protože jsem si v tu chvíli na nic nevzpomněla. Naštěstí mě něco napadlo ve škole a hned jsem si to napsala. Dnes pro vás mám dvě knihy a jednu autorku.

AMY A ROGER NA CESTĚ


Tuto knihu jsem četla už dvakrát a pořád se mi líbí. Těším se až budou letní prázdniny a já si tuto knihu vezmu do zahrady a budu si číst. Jako první mě zaujala obálka, která je opravdu krásná a skvěle se hodí k tomuto příběhu. Ostatně i její další kniha Léto na druhý pokus má krásnou obálku a ráda bych si ji v létě také přečetla. Nemohla jsem uvěřit, že si celou cestu sama autorka projela (i když opačně) a že nafotila i fotky, které umístila do své knihy takže vidíme, jak to v daném parku či hotelu opravdu vypadá. Další zajímavé věci byly playlisty, kde jsme si mohly přečíst jaké písničky si Amy a Roger pouštěli a i já jsem neodolala a pustila jsem si pár skladeb. Kniha se krásně četla a nikdy jsem se při čtení nenudila. Amy a Roger na cestě je romantická a taková cestovatelská kniha, kterou by si měl každý přečíst. Doufám že i Léto na druhý pokus mě bude bavit. Jestli chcete vědět o této knize víc přečtěte si mou recenzi (zde).


ABBY CLEMENTSOVÁ

Abby Clements

Tato autorka napsala skvělou knihu Zmrzlinové sedmé nebe, kterou jsem nedávno přečetla a moc se mi líbila. A také jednu knihu, kterou jsem ještě nečetla Setkání o Vánocích. Obě knihy mají krásnou ilustrovanou obálku a už se těším, až si Zmrzlinové sedmé nebe znovu přečtu. Abby je Britská spisovatelka, která žije se svým přítelem v Londýně. Musím říct, že i ty Cizí obálky jsou krásné a doufám, že se u nás všechny její knihy vydají. Určitě bych neváhala a šla bych si je hned koupit.


ARÉNA SMRTI (HUNGER GAMES 1)


Tuto knihu skoro každý četl, ale já ne jen jsem viděla film a moc se mi líbil. Proto jsem se rozhodla že si ji přečtu. Doufám že bude tak dobrá, jak se všude na blozích píše a nezklame mě. Aréna smrti jako film se mi líbil hodně, bohužel druhý díl nic moc, ten jsem ani nedokoukala, tak jsem na celou knižní sérii hodně zvědavá. Už se těším, až je budu mít doma krásně vystavené vedle sebe v knihovničce. 

Doufám, že se vám tento článek líbil a že se uvidíme u dalšího.

6 komentářů:

  1. Jsem ráda, že ses zapojila a budu se těšit na další Tvé články :) A Hunger Games si určitě přečti, stojí to za to ;)

    OdpovědětVymazat
  2. myslím, že první Hunger Games se ti bude rozhodně líbit :-) ale vždycky je lepší si nedělat velké naděje a kniha tě pak překvapí :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Amy a Rogera jsem si půjčila v knihovně a plánuji si tento roadtrip vzít na dlouhou cestu autobusem do Holandska, kterou absolvuji asi za dva týdny, tak snad se mi bude líbit, ještě když si navodím takovou atmosféru :)
    O Zmrzlinovém sedmém nebi slyším asi poprvé. Ale vypadá dost mile, asi si ji zařadím na svůj seznam k přečtení :) Jako letní jednohubka někam k vodě by se mohla hodit, co říkáš? :)
    Arénu smrti zrovna poslouchám jako audioknihu :) Četla jsem ji už třikrát, tak snad ani tebe nezklame :) Ale když se ti líbil film, tak nepochybuji, že tě zaujme i knížka :) Skvělé odpovědi :) Jsem ráda, že jsem se k tobě přes projekt prolinkovala :) Taky mě hrozně baví a líbí se mi jeho originalita :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda že se ti u mě líbí :D Zmrzlinové sedmé nebe by bylo skvělé si vzít někam k vodě v létě. :)

      Vymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥