Filmová podoba týdne #19

9. 3. 2015


Jedná se o meme, které pořádá Niklaus. Cílem tohoto meme je každé pondělí představit čtenářům i filmové nebo seriálové zpracování knih.

Název: Bezpečný přístav

Režisér: Lasse Hallström

Podle knihy: Bezpečný přístav - Nicholas Sparks

O čem film je: Do Southportu se přestěhuje plachá Katie, jejíž minulostí halí opar tajemství. Ačkoliv se zprvu brání navázat jakýkoliv vztah, postupem času se seznamuje se sousedkou Jo a Alexem a jeho dětmi a v ospalém jižanském městečku začíná zapouštět kořeny. Musí se tedy rozhodnout - zvolí život na útěku, nebo novou rodinu?






Můj názor: Všichni víme co na tento film řeknu. Je prostě dokonalý, jako každé filmové podoby knih od Sparkse. Nejdříve jsem si ale myslela že to nebude nic pro mě, když jsem viděla ukázky, ale nakonec jsem si řekla: všechny filmy od Sparkse jsou skvělé, tak se musím kouknout i na tento. Bezpečný přístav jsem hltala od první minuty. Doma mám od vánoc knížku, tak jsem zvědavá jestli tam bude vše jako ve filmu. Určitě se na Bezpečný přístav koukněte.

Trailer:


4 komentáře:

  1. Já na romanťárny moc nejsem, ale do Bezpečného přístavu jsem se zamilovala! Josh a Julianne jsou spolu perfektní! :) Knížku jsem nečetla, ale do té doby, co jsem viděla film, se na ni pořád chystám :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tou knihou jsme dvě, ale já si ji chci tento měsíc přečíst. :)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. V to doufám, ale myslím si že mě určitě nezklame. :)

      Vymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥