Filmová podoba týdne #21

30. 3. 2015


Jedná se o meme, které pořádá Niklaus. Cílem tohoto meme je každé pondělí představit čtenářům i filmové nebo seriálové zpracování knih.

Název: Zůstaň se mnou

Režisér: R. J. Cutler

Podle knihy: Zůstaň se mnou - Gayle Formanová

O čem film je: Sedmnáctiletá Mia má všechno, o čem kdy snila - úžasnou rodinu, milujícího přítele a právě ji přijali na prestižní hudební školu. Stojí však před vážným životním rozhodnutím - bude následovat svůj sen o kariéře violoncellistky nebo dá přednost své lásce a zůstane s milovaným Adamem? V jedno zimní ráno se však všechno změní - Mia ztratí milované rodiče i bratra. Najednou  vidí samu sebe, jak leží na nemocniční posteli napojena na přístroje a před očima se jí odvíjí celý život. Vidí všechny své blízké a hlavně Adama, prosícího, aby se vrátila k němu. Včera řešila svou budoucnost, dnes stojí před jedinou osudovou otázkou: Zůstanu?

Můj názor: Nikdy jsem se nekoukala na film s originálním dabingem a titulkama, ale když jsem dostala toto DVD v jedné výhře, tak jsem nemohla odolat a pustila jsem si ho. Rozhodně se budu koukat na filmy s titulkama častěji, protože se mi to více líbí. Co se týče samotného filmu, tak skoro celý film jsem probrečela. Mohu říct, že se mi tento film líbil víc než Hvězdy nám nepřály. Doporučuji si tento film pustit, protože se vám bude opravdu líbit. 

Trailer:


10 komentářů:

  1. Nečetla jsem a film jsem taky neviděla, ale podle traileru to vypadá zatraceně dobře! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je vážně úžasný a určitě se na něj co nejdříve koukni. :)

      Vymazat
  2. Také se mi tento film moc líbil, stejně tak jako kniha, byl velmi dojemný a také mi tekly slzy "proudem".

    OdpovědětVymazat
  3. Na tento film se taky chystám, konečně jsem přečetla i knížku, takže počítám, že přijde na řadu velice brzo :) Ráda si u filmů pobrečím, takže už se těším :D
    Máš úžasný nový vzhled blogu, vypadá to vážně skvěle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K tomu vzhledu hodně děkuji :) Jsem zvědavá co na film řekneš. :)

      Vymazat
  4. Mně se tento film také velmi líbil, především proto, že mě jeho knižní předloha moc neoslovila a toto bylo výrazné zlepšení. Nevím, jestli bych ho tak pozitivně hodnotila, kdybych ho viděla i podruhé, ale knihu každopádně předčil! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si asi knihu ani nepřečtu, ale kouknout se na něho budu chtít znovu. :)

      Vymazat
  5. Mně se mnohem víc líbila kniha ne film... Kromě Mii mi nesedli herci. A lepší něž Hvězdy to není. Na Hvězdy mi nesahej :D Ale jinak souhlasím, ten příběh je krásný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo každý má jiný vkus :) Příběh je opravdu krásný. :)

      Vymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥