Posuď knihu podle obalu #24

8. 3. 2015


Toto je knižní meme pořádané Syki z Knižního doupěte. Vyberte si jeden obal knihy, publikujte k němu stručnou anotaci knihy a řekněte svůj názor na knihu.

Pro tuto neděli vybírám:

Název: Měl to být hezký život

Autor: Andrea Coddington

Anotace: Měl to být hezký život je příběhem o lásce, americkém snu, ale i pádu, kdy hlavní hrdinka Dara přichází do USA na postgraduální studium. Prostředí New Yorku přináší spoustu nových zážitků a také velkou lásku. Společně s Collinem zakládají rodinu a Dara se ocitne v prominentní čtvrti Upper West Side na Manhattanu. Prostředí New Yorku Daru inspiruje, realizuje se v práci a žije krásný plnohodnotným vztahem. Zdá se, že má opravdu všechno. Žije svůj sen... Osud mu ale nepřeje. První rána přichází, když brzy po narození vytouženého dítěte bojuje pár o jeho život. Když už se vyčerpané Daře zdá, že se vše začíná obracet k lepšímu, neočekávaně osud zasáhne podruhé, tentokrát však už nenávratně.

Názor na knihu:
Když jsem tuto knihu viděla, tak jsem hned věděla že ji musím dát do tohoto článku. Má opravdu krásnou obálku a i anotaci. Určitě si ji koupím, protože by se mi mohla líbit a v knihovničce by vypadala také parádně nemyslíte? 

7 komentářů:

  1. Ta obálka je krásná, ale podle anotace to nebude nic pro mě :)

    OdpovědětVymazat
  2. Obálka je opravdu krásná, minimalistická, poetická a už jen tohle by mě lákalo :)

    OdpovědětVymazat
  3. Obálka se mi moc líbí, a i anotace mě trochu láká :)

    OdpovědětVymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥