Letem obálkovým světem #30

9. 7. 2015


Tento projekt vymyslela  Shax .

It's In His Heart For the Love: Fighting for Grace in a World of Impossible Standards Adamant (Alliance, #1) Me and Earl and the Dying Girl Ten Thousand Skies Above You (Firebird, #2) Racing the Sun Under the Dome The Kiss of Deception (The Remnant Chronicles, #1)


It´s in his heart - GoodReads
Jak jistě víte, miluji romantické knížky a tak jsem tuto obálku nemohla nechat jen tak na GoodReads, a musela jsem se o ní s vámi podělit. Moc se mi na obálce líbí ten romantický nádech houpací síť teráska a vzadu skvělé hory.

For the love - GoodReads
Mám také ráda jednoduché obálky a tato mě také dostala. To bílé písmo na červené dřevěné podlaze je hezké a také se mi líbí jaké to písmo má styl. Tato obálka se jim moc povedla.

Adamant - GoodReads
Tuto obálku jsem nemohla přehlédnout, když jsem ji viděla tak jsem si řekla, že ji sem musím určitě dát. Obálka je nádherná a hodně se mi líbí jak je tam vidět to město a ve středu té obálky to zářivé místo skvěle se to tam hodí.

Me and Earl and the Dying girl - GoodReads
Tuto obálku jsem už jednou někde viděla, ale nevzpomínám si kde. Tato knížka je taky jednoduchá, ale moc se mi líbí jak je za tím velkým písmem vždy jiná krajina a také nějaký člověk, který tam něco dělá. Také je skvělé, jak je barevně zpracovaná všechny barvy se mi tam hodí a je to přesně kniha na nějaké letní období.

Ten thousand skies above you - GoodReads
Této obálce není, co vytknout zase jsou tam krásné barvy, které celou obálku oživí a ta Eiffelovka je nádherná. Chtěla bych mít tuto knížku doma, byla by krásná v mojí knihovničce.

Racing the Sun - GoodReads
Další letní romantická knížka, která je perfektně zpracovaná. Nemůžu posoudit, jestli jsou na pláži nebo na lodi, ale je krásné to přímé sluníčko a v dálce ty domy.

Under the dome - GoodReads
Já znám pouze seriál, na který jsem se sice nepodívala, ale ráda bych. Vůbec nevím, že existuje nějaké knižní zpracování. Koukla jsem se, jestli vyšla i tady a ano vyšla, ale s jinačí obálkou, která se mi stejně líbí jako tato. Rozhodně se musím na seriál kouknout a popřípadě si koupit knížku.

The kiss of Deception - GoodReads
Tato obálka je také krásná. Úplně vidím ten dobrodružný příběh, který se v této knize odehrává. Anotace mě hodně zaujala a ráda bych si tuto knížku přečetla.

Jak se vám dnešní Letem obálkovým světem líbilo? A jaké obálky vás nejvíce zaujali?




4 komentáře:

  1. Obálka knihy Adamant mě zaujala asi nejvíc! :) Po přečtení anotace nevím, zda je to čtení pro mě, ale rozhodně je to jedna z těch knih, co bych chtěla mít v knihovně alespoň "na koukačku" :D

    OdpovědětVymazat
  2. Under the dome jako seriál ti doporučuju, mě se líbí fakt hodně :3 je to skvěle natočený a příběh má fakt děj. Už to má i druhou sérii a myslím, že je to všeobecně dost oblíbené, tak neváhej ^^

    OdpovědětVymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥