Waiting on Wednesday - Zodiac

22. 7. 2015


Týdenní meme, které pořádá Breaking the Spine. Cílem je vybrat si vždycky jednu knihu, kterou si chceme přečíst.


Pro tuto středu vybírám:

Název: Zodiac

Počet stran: 416

Autor: Gary L. Stewart a Susan Mustafa

Anotace: Ve svých devětatřiceti letech se Gary Stewart setkal s biologickou matkou a začal pátrat i po tom, kdo je nebo byl jeho otec. Po dvou letech v něm začalo klíčit hrůzné podezření – jeho otec rozhodně nebyl dobrý člověk. Přes pochyby, zda se vůbec chce dozvědět něco dalšího, investoval další roky do pátrání a po dvanácti letech prohlašuje: „Jsem si naprosto jistý, že můj otec byl Zodiac.“
Spolu s osvědčenou autorkou zaměřenou na kriminalistiku sepsal vše, co během let zjistil, a předkládá světu zbeletrizovaný portrét svého otce, jeho profil, traumata a způsob myšlení. Předkládá i fakta, která ho dovedla k hrůznému poznání.

Proč zrovna tato knížka?
Když mi přišel minulý Unboxing, tak v něm byla i ukázka na tuto knihu a moc mě zaujala a tak bych si ráda knihu přečetla. Obálka je skvělá a jsem zvědavá na celý příběh doufám, že mě Zodiac nesklame. Četli jste knihu Zodiac, co na ni říkáte??

10 komentářů:

  1. Túto knihu mám doma a teším sa ňu. Keďže sa zaujímam o sériových vrahov nesmie u mňa doma chýbať.

    OdpovědětVymazat
  2. Nečetla jsem ji, ale snad se k ní dostanu =) Mohla bych se zeptat jak jsi přidala na blog ten dolní box instagramu? Děkuju moc =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řeknu ti to přes můj e-mail, tak kdyby jsi mi poslala svoji e-mailovou schránku na můj e-mail acupofluck@gmail.com

      Vymazat
  3. Počula som už o tejto knihe, ale nečítala som ju. Neviem, mám zmiešané pocity, myslím si, že to nie je úplne môj šálok kávy :)

    OdpovědětVymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥