Unboxing #17

29. 3. 2016

Tak debata o balíčku na facebooku rozluštěna a balíček je opravdu pro mě. Je to recenzní výtisk od Baronetu, na který se moc a moc těším. A ještě jednou jim děkuji. A co to vlastně je?

IMG_3210


Takto přišel balíček zabalený

IMG_3213

Kuk co je to uhádl by někdo?

IMG_3215

Je to kniha Wonderland - Země divů, která vyjde 13.4. Tak jsem na ni zvědavá. Ještě ke knize přišel ediční plán, který jsem už minule dostala, ale nevadí, protože jsem ho zrovna hledala a zjistila jsem, že ho mamka vyhodila, tak mám nový.

Anotace: Země divů (Wonderland) je zábavní park v jednom malém americkém městě ve státě Washington. Park, v němž nechybí dům hrůzy či muzeum klaunů, funguje jako lákadlo pro turisty a současně zdroj obživy pro celé město. Přinejmenším do chvíle, kdy je v jeho areálu objeveno rozkládající se lidské tělo. Onoho dne, kdy je mrtvola nalezena, nastupuje coby zástupkyně šéfa místní policie Vanessa Castrová. A jako kdyby toho stále ještě nebylo málo, mizí rovněž mladý chlapec, který v zábavním parku pracoval. Vanessa, která začíná na obou případech pracovat, zjišťuje, že během posledních deseti let bylo podobných zmizení již více. Řádí zde snad kdosi, kdo unáší a vraždí mladé chlapce? A jak to všechno souvisí se zdejším zábavním parkem? Vanessa se přestěhovala do malého města, aby unikla své vlastní minulosti. Nepostavila ale místo toho sebe i svou rodinu rovnou do středu tajemné hry zákeřného vraha? Jenže tato hra teprve začíná a její konec nedokáže nikdo ani odhadnout...
Neuvěřitelně napínavý příběh. Raději se hoďte v práci marod, protože od této knihy nedokážete nikam odejít, dokud ji nedočtete. Jo, a možná se doma raději zamkněte. Jen tak, pro každý případ. Jeffery Deaver

Facebook: Reading/cooking with Lucy | Instagram: readingcookingwithlucy | Twitter: readingwithlucy

Co na knihu říkáte?

33 komentářů:

  1. Podľa názvu som si najskôr myslela, že to bude mať niečo spoločné s Alicou, ale anotácia to uviedla na pravú mieru :-) Vyzerá to dosť hororovo, tak prajem príjemné čítanie :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se ta anotace moc líbí a tak doufám, že nebudu zklamaná. :)

      Vymazat
  2. Jejda, ta obálka je děsivá XD tu bych asi nemohla mít doma, ale určitě to bude skvělé na čtení, snad se ti bude líbit ^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aspoň, že mám od tety ty látkové obaly na knihy. Hned jsem ji na ni musela dát. Doufám, že si krásně počtu. Předpokládám, že na konci komentáře mělo být snad se ti bude líbit a tak píši, doufám, že bude :D

      Vymazat
  3. Obálka je fakt docela strašidelná, kniha ale působí hodně zajímavě. Tak ať se líbí! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obálka je hodně děsivá aspoň, že mám na knihy látkové obaly, které ty strašidelné obálky skryjí. Představa, že se vzbudím a převalím se na stranu, kde mám noční stoleček a tam zahlédnu tuto obálku je hodně děsivá. Také mi přijde hodně zajímavá a snad se bude číst dobře. :)

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Přesně tak, taky jsem si to říkala, když jsem si četla anotaci. :)

      Vymazat
  5. Obálka je teda brutální :) Užij si čtení :)

    OdpovědětVymazat
  6. :) Tak to se teda dost těším na recenzi :)

    OdpovědětVymazat
  7. Fuj, já se tě obálky až lekla :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi povídej. Když jsem se na ni koukla přes internet, tak to bylo něco tak děsivého, ale když jsem ji rozbalila, tak vypadá jinak a ještě více děsivěji. :)

      Vymazat
  8. Kniha mi také přišla a to dneska ráno :) Nemohu se dočkat na čtení!! :)
    Snad se nám oběma bude líbit, protože já mám velká očekávání! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám střední očekávání přece jenom mám moc ráda romantiku a toto nevypadá, že by tam nějaká byla :D Také doufám, že se nám bude líbit, ale věřím tomu, že ano. :D

      Vymazat
  9. Vypadá dost dobře :3
    http://gabux-creativity.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Ta obálka vypadá hrůzostrašně :D. Každopádně Ti přeji, ať se kniha líbí :).

    OdpovědětVymazat
  11. Taky mi dnes přišla :-) Postovala jsem ji na instagram.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukala jsem se :D Já dočtu dnes Červený vrch (mimochodem kniha je vážně skvělá) a hned se na ni vrhnu jak se ti líbí zatím? Já jsem si musela přečíst první stránku a nemohla jsem se odtrhnout, tak jsem na ni hodně zvědavá. :)

      Vymazat
    2. Lucy, já jsem ji dala manželovi, aby mi ji schoval, tak ať ji nenajdu. Stejně jako Zamilovanou hypnotizérku. Já se totiž musím učit!! Za 14 dnů atestuji, do toho chodím do práce a ještě chci číst! Práci odložit nelze, proto to odnesly knihy :-( Ale pak.....2 dny po atestaci odlítáme do Portugalska a tam beru všechny moje chudinky schované :-)

      Vymazat
    3. Tak to ti držím palce. A užij si Portugalsko. :)

      Vymazat
  12. Ta obálka je naprosto šílená, nesnáším klauny, ale na recenzi se těším. Na případné čtení abych si pořídila obal :D
    fiamorisrunning.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je také nesnáším :D Já obal mám látkový od tety (už třetí) a hnedka jsem ji na ni nandala, ale budu muset ten obal dát pryč, abych mohla knihu vyfotit, ale pak ji hned zandám, protože ten klaun mě opravdu děsí. :)

      Vymazat
    2. Taky klauny nesnáším....divné. Přitom mají přinášet veselost a hravost.

      Vymazat
    3. Je to divné, ale také jsem nikdy nepochopila, proč je někdo vymýšlel na oslavy narozenin pro menší děti jak je občas vídáme ve filmech. :)

      Vymazat
  13. Mám pocit, že si tu knihu potřebuju hned přečíst. :D

    OdpovědětVymazat
  14. Kniha vypadá opravdu lákavě. Těším se na recenzi. Obálka mi na první pohled připomněla knihu To od Kinga.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dnes dočtu Červený vrch a hned se na ni vrhnu. Musela jsem si alespoň přečíst jednu stránku z té knihy, protože mě zajímalo jaká je a nechtělo se mi odtrhnout, tak uvidím jak se to bude vyvíjet. Knihu To jsem si musela najít, protože o Kinga se nezajímám a páni opravdu ji připomíná. :)

      Vymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥