Knihmolův měsíc - červenec

10. 8. 2016


Ano už je to tak, jak víte, byl konec dalšího měsíce a tak nezbývá nic jiného než sepsat co se v červenci stalo nového. Nejen, že se tu dozvíte, jaká byla moje první brigáda, ale i zjistíte, že jsem tuto rubriku něčím vylepšila a snad k lepšímu. Nezapomeňte mi napsat zase do komentářů, co si o novém formátu myslíte. Tak a můžeme se vrhnout na shrnutí měsíce července, jdeme na to.
1. Řezník - Jennifer Hillier / GoodReads / - Skvělé čtení a skvělí thriller autorka zase ukázala jak je skvělá (5/5)
2. Muž jménem Ove - Fredrik Backman / GoodReads / - Také výborné čtení u kterého se zasmějete, ale také rozpláčete, doporučuji (5/5)


3. Rozhoupaný dech - Herta Müllerová / GoodReads / - Tuto knihu jsem nedočetla a vracet se k ní určitě nebudu, nedoporučuji (2/5)
4. Eden - Helen Douglasová / GoodReads / - Tuto knihu naopak velice doporučuji jako skvělou oddechovku a romantiku (5/5)

• Eden - Helen Douglasová / GoodReads /
• Obyvatel - Francis Cottam / GoodReads /
• Láska podle Shakespeara: Daniel a Aubry - Georgina Guthrie / GoodReads /
• Láska podle Shakespeara: Marná touhy snaha - Georgia Guthrie / GoodReads /
• Na větrné hůrce - Emily  Brontëová / GoodReads /

Hned na začátku prázdnin jsme byli s rodiči na dovolené v Brně a skvěle jsme si to užili. Článek o všem jsem psala a tady si ho můžete přečíst. Brno je krásné město byla jsem tam poprvé a hodně mě nadchlo.

Také v červenci jsem udělala nový vzhled jak na tomto blogu, tak i na druhém blogu o vaření. Psali jste, že se vám moc líbí a že je konečně barevný za což jsem moc ráda a i mně se moc líbí. Také mám v hlavě jednu velkou věc, ale nevím, jestli ji zrealizuji snad jo, ale stále jsem na vážkách, jestli do toho jít.


O čem spoustu lidí asi neví jen ti, kteří mě sledují na snapchatu, tak po roce jsme zase udělali tunu ovocných knedlíků, což bylo opravdu super. Já je miluji a vždy se na ně moc těším, máte je také rádi?

A poslední je už zmíněná brigáda. Na konci července a na začátku srpna jsem měla brigádu v hotelu, kam chodím normálně na praxi, když je škola. Nejdříve jsem se bála, že si nesednu s novým šéfem cukrárny, ale nakonec je to opravdu super a já se těším na další a poslední rok u nich na praxi, protože oni si mě tam chtějí nechat i nadále za což jsem hodně ráda. Po zkušenostech v prváku, o kterém jsem psala v jiném článku, tak je to obrat o 360°C k lepšímu. Jsem konečně hodně šťastná.
Jaké knihy vychází v srpnu 2016

Facebook: Reading with Lucy | Instagram: readingcookingwithlucy | Twitter: readingwithlucy

A co jste dělali, přečetli a nakoupili vy v červenci?




10 komentářů:

  1. Tak to mas super s tou praxi... Preji hodne stesti :-) Ja Brno znam jen u Ikei :-P

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem ráda, že jsi měla červenec tak příjemný :). A velmi mě rozesmála fotka knihy Řezník. Takové romantické pozadí a na knížce zkrvavený sekáček na maso :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem měla příjemný červenec. A ta fotka no jo to mě vůbec nenapadlo. :)

      Vymazat
  3. Krásný článek, gratuluju ohledně praxe :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherný článek! Jsem opravdu ráda za tu tvou změnu na blogu. Tvůj blog jsem měla ráda a i teď, ale přijde mi teď mnohem hezčí. :-)

    OdpovědětVymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥