UNBOXING #23

19. 8. 2016



Tento týden jsem dostala e-mail od Mladé fronty jestli s nimi chci spolupracovat. Já jsem na nabídku kývla a rovnou jsem si vybrala jednu knížku. Koukala jsem se, že ze mě musela mít paní radost, protože každý kdo dostal od nich nabídku na spolupráci, si vybral zrovna tuto knihu. Příště doufám, že si nevyberu to co skoro všichni :D.


Takto balíček vypadal.


Kuk co tam je ví někdo?



Vybrala jsem si knihu Dohoda s láskou. Vypadá to na výbornou romantiku, tak doufám, že mě nezklame a já si budu čtení užívat. Na obálce jsou takové šmouhy, tak snad to není kvůli poště, ale myslím si, že byla takhle už obálka vytvořená a že má takto vypadat.

Anotace: Zoe je zvyklá starat se sama o sebe a už dávno se smířila s tím, že se jí smůla lepí na paty. Takže když přijde o práci, protože nevyšla vstříc šéfovi, a s jejím životem to začne jít z kopce, nečeká ani, že by se to mělo zlomit. A už vůbec ne, že by k tomu přispěl ten drzoun odvedle. Ale nemá co ztratit, a tak to s ním zkusí a doufá v nejlepší. A dostane návrh. Návrh, který se neodmítá. Návrh, který prospěje jim oběma a nikomu neublíží…
I když Zoe byla vždycky smolař…

Jako většina Bradfordů má i Trevor slabost pro jídlo, ale to není všechno. Vede celkem přímočarý život a nemá rád, když se něco moc komplikuje, a to se týká i vztahů. Chce dokonalou ženu a má naprosto jasnou představu o tom, jaká má být. Takže když si ke své hrůze uvědomí, že se mu myšlenky nějak často stáčí k jeho sousedce, rozhodne se, že nejlepší bude, když zařadí trochu zpátečku. Stýkat se s ní nepřestane, ale jenom dokud nenalezne slečnu Dokonalou.


Zaujala vás tato kniha?

14 komentářů:

  1. Koukám, že kniha získala docela na popularitě ;)
    Katy

    OdpovědětVymazat
  2. Ja si ji chtela koupit na ereading, ale zjistila jsem, ze je to druhy dil nebo co. Gratuluji ke spolupraci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Je to sice druhý díl, ale knihy na sebe nenavazují. :)

      Vymazat
  3. Vypadá to jako moc fajn oddychovka! Takže na tento titul mám očekávat záplavu recenzí, jo? Tak to jsem zvědavá, jak knížka obstojí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Záplavu určitě očekávej. Já jsem také zvědavá jak u mě obstojí a jak u jiných knižních blogerů. :D

      Vymazat
  4. Mohli napsat mně, já bych si určitě vybrala jinou :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No je celkem divné, že jsme si všichni vybrali tuto. :)

      Vymazat
  5. Mně kniha zaujala. Já mám ráda romantické oddechovky. I obálka vypadá moc lákavě. A teda... první věta je dokonalost sama. XDDD Takže za mě palec nahoru a ať se líbí. :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. První věta mě teda dostala hned jsem věděla, že ji musím vyfotit a dát ji sem :D Snad se mi bude líbit já také mám ráda tyto oddechovky. :D

      Vymazat
  6. Taky jsem od nich tento týden dostala e-mail. :D Nezaujalo mě nic z beletrie, ale vybrala jsem si Vegana v kondici, což už si chci přečíst pořádně dlouho, takže se těším. :)
    O této knížce jsem ještě neslyšela, ale vypadá to na pěkný odpočinkový příběh. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se na tu tvou vybranou knihu musím kouknout. Ať se nám knihy líbí. :D

      Vymazat
  7. Krásný přírůstek! :)
    Gratuluji ke spolupráci a přeji pěkné počtení :)

    OdpovědětVymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥