TÝDEN S KNÍŽKOU (17.10. - 23.10. 2016)

24. 10. 2016


Už je to nějaký ten pátek co vyšel poslední Týden s knížkou, ale teď když začala zase škola a praxe, tak nemám takový čas na čtení, jako jsem mívala o prázdninách, tudíž za ten týden toho moc nepřečtu.
Ode dneška do neděle je čtecí maraton. Já jsem se rozhodla, že ho zkusím, ale s tím, že budu číst jako normálně a nebudu to nějak extra přehánět, tak uvidím, jaké výsledky nakonec budu mít.

Ale zpátky k minulému týdnu. V ten týden jsem dočetla jednu knihu a jednu rozečetla. Někdy v úterý jsem dočetla knihu Navždy a věčně (recenzní výtisk od Baronetu), na který jsem se moc těšila. Recenzi si můžete přečíst tady. Víc vám k tomu neřeknu, přece jenom si můžete přečíst tu recenzi.


Pak jsem se vrhla na první díl Květy z půdy a musím říct, že nic takového jsem nečekala. Hned jak knihu přečtu (snad ještě dnes), tak se musím kouknout na filmové zpracování. Viděla jsem pouze půlku traileru, který se mi moc líbil a tak jsem hodně zvědavá na celý film.

V sobotu ráno jsme jely já a mamka k tetě do Krásné lípy na hory. Moc jsme si to tam užily a hned jak jsme přijely, nám teta dala dobrou polívku z ovesných vloček a Čínu. Mňam ještě teď se olizuji. Hned po obědu jsme šly do lesa sbírat houby a nakonec jsme jich opravdu hodně našly. Moc se těším, až si uděláme houbovou omáčku, kterou můj brácha nesnáší, ale já ji miluji (alespoň na mě zbude)

To je asi vše, co se minulý týden událo. Mějte se krásně a ti kteří jako já mají ode dneška prázdniny, tak si je co nejvíce užijte.


Jaký jste měli týden vy? A kolik jste toho přečetli?

6 komentářů:

  1. Krasny fotky :))))) Kvety z pudy jsem cetla uz pred lety, ale jen ten prvni dil a pak jsem zkoukla film :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, ale na tvoje propracované fotky nemám :). A líbil se ti ten film?

      Vymazat
  2. Krásný článek! Do nového týdne jsem vstoupila s knihou Než jsem tě poznala... a nemůžu se od ní odtrhnout :)
    Měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za pochvalu. Knihu Než jsem tě poznala jsem před pár lety četla a také jsem se od ní nemohla odtrhnout bylo to opravdu skvělé čtení. Na film jsem se nedávno koukala s mamkou a i když je pravda, že jsme brečely, tak kniha je o dost lepší bych řekla.
      Také se měj krásně a užij si zbytek úterý. :)

      Vymazat
  3. Krásný článek :) ty knížky vypadají moc dobře a ještě jsem ani jednu z nich nečetla, tak si je snad časem koupím :) teď mám rozečtené Jak najít lásku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za pochvalu. Jak najít lásku mi nic neříká musím se na knihu kouknout. :D

      Vymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥