JAKÉ KNIHY VYCHÁZÍ DO KONCE SRPNA 2019?

12. 8. 2019


Stále jsem uvažovala nad tím, jestli se mám k této rubrice vrátit. Poslední článek byl v roce 2016! Hrůza! Nechce se mi věřit, že jsou to už 3 roky od posledního příspěvku z této rubriky. Rozhodně plánuji tyto články nedělat jen jednu za měsíc. Budu je dělat tak jak mě napadne a je možné, že v jednom měsíci jich bude tolik, že to rozkouskuji do několika částí. Nechci, aby tu bylo 10 titulů v jednom článku, tudíž se pokusím dávat maximálně 6 a snad to bude stačit.  
Do konce tohoto měsíce zbývá jen pár dní, a tak se koukneme na tituly, které do konce srpna mají ještě vyjít a které mě nejvíce zaujaly. 


SPOLU I BEZ SEBE – JULIE COHEN 
(Motto) 
Vychází 20-08-19 

Příběh o velké lásce a stejně velkém tajemství“ Robbie a Emily strávili bok po boku celá desetiletí. Měli šťastný a bohatý život s dětmi a vnoučaty. Jejich láska zůstala stejně silná jako v den, kdy se poprvé setkali a jejich životy se navždy změnily. Museli tehdy učinit těžká rozhodnutí a hodně obětovat, aby mohli být spolu. Nic jiného jim ale nezbývalo, celou tu dobu totiž skrývali hrozné tajemství. A byli odhodláni udělat cokoli, aby nikdy nevyšlo najevo. 

Tady vám nebudu lhát. Jako první mě zaujala krásná obálka s majákem na konci cesty. Tuším, že se tam opravdu bude skrývat hodně tajemství a že bych mohla být v průběhu čtení hodně napjatá co dalšího si autorka pro nás přichystala. Na tuto knížku se obzvlášť těším!  

CESTY SRDCE – SUSAN WIGGS 
(Motto) 
Vychází 20-08-19 

Strhující příběh přesahující generace i kontinenty 

Camille Adamsová žije s dospívající dcerou Julií v přímořském městečku a snaží se vzpamatovat z tragédie, při níž přišla o manžela. Klid jejího nového života naruší tajemný balíček, jenž otevře dveře k rodinné historii. Cesta po stopách minulých událostí zavede Camillu, její dceru a jejího otce až do Provence v temných dobách druhé světové války. Ve Francii na Camillu nečeká jen odhalení rodinné minulosti, ale i klíč k její budoucnosti, když potká muže, který v ní probudí dávno zapomenuté pocity. 

Od autorky již doma mám Ledovou královnu a Diamantový sníh, ale bohužel je nemám přečtené, ale jsou to malé vydání jak do kapsy, a tak se rozhodně na ně chystám, jen nevím kdy :D 
I tato autorka má skvělá hodnocení a myslím si, že její knihy budou výborné na léto, kdy přece jen na ty romantické příběhy máme větší chuť. 
LETNÍ DĚTI – DOT HUTCHISON 
(XYZ) 
Vychází 27-08-19 

Třetí díl úspěšné série Sběratel 

Agentka Mercedes Ramirezová najde na verandě svého domu malého chlapce. Jeví známky týrání, je pokrytý krví a v rukou svírá plyšového medvídka. Hoch jí vypráví děsivý příběh: tajemný anděl mu přímo před očima brutálně zavraždil rodiče a potom ho přivedl k Mercedes, aby ho ochránila. A tím to zdaleka nekončí. Chlapec totiž není poslední dětskou obětí týrání násilnických rodičů, která se objeví před agentčinými dveřmi. 

Knihu Sběratel motýlů snad všichni znáte i já jsem ji četla a byla naprosto skvělá! Tento měsíc vychází již třetí díl tohoto skvělého thrilleru. Bohužel druhý díl jsem nečetla, ale rozhodně se časem na čtení chystám, jelikož autorka píše naprosto skvěle a jestli jste její první díl nečetli, tak to rozhodně napravte. 
BEZ ROZLOUČENÍ – SAMANTHA YOUNG 
(Ikar) 
Vychází 23-08-19 

Nora O'Brienová utekla z Indiany do Skotska, přesvědčená, že dělá správnou věc. Po třech letech v nové zemi jí však zůstala jen vina a lítost. Pak do jejího života vstoupil Aidan Lennox, starší, světaznalý a přitažlivý hudební skladatel. Ačkoli byli každý z jiného světa, probudili jeden v druhém vášeň a sílu nevzdávat se, navzdory ztrátám, které v minulosti utrpěli. Dokud jim osud znovu nehodil klacky pod nohy. Teď pohání Noru kupředu zlost a bolest. Vztek ji přinutil převzít kontrolu nad životem. Konečně si plní sny, chodí na univerzitu, hraje divadlo, přesně, jak po tom toužila. Soustředí se na své cíle a vyhýbá se tomu, aby jí někdo znovu zlomil srdce. Není to však tak snadné, jak by si přála… 

Co jsem se koukala na Databázi knih, tak musím uznat, že jsem nečekala tak velké hodnocení! Tuším, že kniha bude opravdu skvělá a jsem ráda, že i my v česku jsme se dočkali vydání. Autorku možná budete znát díky sérii Dublin street, kterou jsem sice nečetla, ale v té době byla hodně vidět snad všude kam jste se koukli. Skoro všechny její knihy jsou perfektně ohodnocené a tato nebude výjimkou.  
To by byly všechny knihy, které mají vyjít ještě do konce srpna a které mě ze všech nejvíce zaujaly. Na jaké knihy se ještě těšíte v srpnu vy? 

5 komentářů:

  1. Bez rozlúčky je podľa mňa S. Youngovej najslabšia kniha, a to tú autorku fakt zbožňujem, ale toto sa jej až tak veľmi nepodarilo. Ale vynahradila to celou sériou Dublin Street, ktorá sa u mňa zaraďuje medzi moje top romantické knihy (hlavne prvá časť.) :3
    P.S. Bez rozlúčky má u vás nádhernú obálku :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem od autorky zatím nic nečetla, ale rozhodně se na ni chystám a moc se na ni těším. Po přečtení tvého komentáře uvažuji nejdříve na sérií Dublin Street než se vrhnu na Bez rozloučení ♥
      Mockrát děkuji za tvůj komentář a přeji krásnou středu! ♥

      Vymazat
  2. Tak zaujala mě BEZ ROZLOUČENÍ od SAMANTHY YOUNGové. Zbytek mě bohužel neoslovil. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bez rozloučení si chci rozhodně přečíst, ale jak už jsem psala u předešlého komentáře, tak se asi nejdříve vrhnu na autorčinu sérii Dublin Street, tak jsem zvědavá jak se mi bude číst ♥
      Mockrát děkuji za komentář a přeji ti krásný den ♥

      Vymazat
    2. Taky se na Dublin street chystám. :) Tak potom můžeme porovnat své poznatky.

      Nemáš zač. :) Přeji hezkou středu. ;)

      …ARI
      Ariino šeptání do větru

      Vymazat

Mockrát děkuji za přečtení tohoto článku ♥